Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Бандени: Максимална производителност и в най-тежките експлоатационни условия с честотен регулатор VACON 100 X на Danfoss

06.12.2019 г.


VACON® 100 X е честотен регулатор, произведен от Danfoss, предлагащ впечатляващи експлоатационни характеристики за приложения, в които се изисква децентрализирано решение за надеждна продължителна работа в тежки и агресивни среди. „Същественото при този уред е, че всички силови компоненти и филтри са вградени в компактен и издръжлив корпус. В него също така, интелигентно са интегрирани контролната част и всички контролни клеми и терминали“, информираха от утвърдената инженерингова и търговска фирма Бандени, която е основен партньор и oторизиран сервиз на Danfoss Drives за територията на България.


 

Високата степен на защита на корпуса IP66/Type 4X осигурява възможността за монтаж и работа на задвижването в среди с тежки експлоатационни условия. „Възможно е монтиране директно на самия електромотор или в непосредствена близост до него, което го прави изключително интелигентно решение при ретрофит на оборудването, както и при необходимост от често миене за поддържане на добра хигиена. Значително предимство е, че не са необходими табла, ширмовани кабели и специални помещения за инсталиране“, разясниха от българското дружество.

 

Методът на охлаждане на VACON® 100 X се базира на големи охлаждащи радиаторни ребра, като по този начин осигурява конструкция хигиенно изпълнение и предпазва уреда от задържане на прах и други замърсявания. „Конструкцията на ребрата осигурява достатъчен достъп до радиатора за охлаждане, така че той може да се почиства ефективно чрез вода под налягане до пълното му измиване, което осигурява надеждна работа на задвижването“, допълниха от фирма Бандени.

 

Мощности на VACON® 100 X при различен обхват на напреженията:

 - 3 x 208-240 V...1.1-15 kW;

 - 3 x 380-500 V...1.1-37 kW.

 

Основни характеристики и предимства:

 - Издържливост при работа в агресивни среди, с висока температура, прах и вибрации;

 - Лесно поддържане чрез почистване с водоструйка;

 - Без ограничения при инсталиране, поради вградените филтри, дори в жилищни райони;

 - Вградени Етернет комуникация и Safe Torque Off опции;

 - Удобен за монтаж на всякакви места и при всякаква позиция.

 

Честотният регулатор VACON® 100 X, както и пълният набор от техника, технически решения и цялостно оборудване на Danfoss Drives у нас предлага фирма Бандени ООД. Компанията е специализирана още в проектиране, избор, доставка, програмиране, пускане в експлатация и оторизирано сервизиране на продуктите и решенията, съгласно изискванията на клиентите.

 

Повече информация за Бандени ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал:Бандени, Danfoss

Още от КИП и А