Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Бандени: Честотен регулатор Vacon® 100 Industrial – широк обхват от приложения с едно задвижване

19.08.2019 г.

„Vacon® 100 Industrial е честотен регулатор, който предлага много широк обхват от функционални възможности за управление на процеси, изискващи постоянна мощност при максимален момент. Вграденият алгоритъм на управление гарантира висока надеждност и оптимална ефективност на всички видове индукционни асинхронни и синхронни мотори“, разказаха от утвърдената инженерингова и търговска фирма Бандени, която е основен партньор и oторизиран сервиз на Danfoss Drives за територията на България.


 

Интегрирането на Vacon® 100 Industrial във всички основни системи става лесно чрез осигурения RS485 и Етернет интерфейс. Вграденият логически контролер позволява моделирането на нови специфични функции в задвижването. Сигурността на приложението се гарантира чрез стандартно вградената функционалност Safe Torque Off, което предпазва мотора от нежелано генериране на въртящ момент. Допълнителни вградени предпазни функции са Safe Stop 1 и ATEX, която предпазва мотора от прегряване при работа във взривоопасни среди.

 

Мощностите на уреда при различен обхват на напреженията са:

 - 3 x 208-240 V...0.55-90 kW;

 - 3 x 380-500 V...1.1-630 kW;

 - 3 x 525-690 V...5.5-800 kW.

 

„Редица наши клиенти са убедени в положителните характеристики и предимства на уреда. Неговото лесно интегриране в системите за автоматизация, посредством широкия диапазон от комуникационни опции, устойчивост и дълъг експлоатационен срок, благодарение на двойно импрегнираните електронни платки, го правят изключително предпочитан избор“, разказаха още от фирма Бандени.


 

Vacon® 100 Industrial не изисква допълнителни разходи за обслужване през целия експлоатационен срок и е напълно окомплектован с всички необходими филтри и опции още при напускане на фабриката.

 

Бандени ООД е oторизиран сервиз на Danfoss Drives за територията на България. Компанията предлага пълен набор от техника, технически решения и цялостно оборудване за отопление на Danfoss, включващи проектиране, избор, доставка, програмиране и пускане в нормален режим на работа на продуктите, съгласно изискванията на клиентите.

 

Повече информация за Бандени ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Бандени,  Danfoss Drives

Още от КИП и А