Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Десетки студенти се припознаха като подходящи специалисти за реализация в Стомана Индъстри

20.05.2019 г.

Като част от международната корпоративна структура на Сиденор Груп, българското дружество Стомана Индъстри е един от европейските лидери в производството и търговията с висококачествени продукти от стомана. „Произвеждаме широка гама изделия и имаме стабилни пазарни позиции. По този начин можем да осигурим кариера и развитие в бранша на стотици служители“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. В това се убедиха и студентите, които присъстваха на изложението „Стажове“ 2019, което се проведе в Технически университет – София.


 

Предприятието е установило дълбоки традиции в производството на стомана и стоманени изделия и благодарение на това е готово да предложи постоянни работни позиции на студенти и млади специалисти. Рамо до рамо с желаещите да се присъединят към необятния свят на металургията ще застане опитен ментор, който в рамките на 6 месеца неотлъчно ще съдейства на младите кандидати с ценни напътствия и съвети, за да се превърнат те в пълноценна част от екипа на дружеството.

 

Тъй като работата е организирана в трисменен режим, смятаме, че студентите спокойно могат да я съчетават със занятията в университета и така, още докато се обучават, да прилагат на практика знанията си. Имаме възможност да предложим позиции, които лесно да съобразим с техния график, така че работата да не вреди на успешното им дипломиране, а напротив – да го подпомогне. Приветстваме и вече завършилите млади инженери в областта на металургията, електротехниката, машиностроенето, металообработката“, разкриха от Стомана Индъстри.Освен възможностите, които дава на новите специалисти, дружеството осигурява обучение и повишаване на квалификацията и на своите настоящи сътрудници, като всяка година им предлага възможността да участват в различни тематични семинари, в индивидуално подготвени вътрешнофирмени обучения или във външни образователни програми.


По време на кариерното изложение, от компанията подробно разказаха за производствените процеси, за единствените по рода си машини, които използват, за историята на предприятието. Също така, представиха и своите свободни работни позиции, в които много студенти се припознаха като подходящи кандидати.


Повече информация за Стомана Индъстри АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А