Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Индуматик: Нови силови пневматични цилиндри P1F-T по ISO 15552 с диаметри от 160 до 320 mm от Parker Hannifin

29.05.2019 г.

In Romanian


Компанията Parker Hannifin е световен лидер в разработването на технологии за движение и контрол, които осигуряват високопрецизни решения за обществени, мобилни, индустриални и аерокосмически приложения. „Едно от последните попълнения в обширното портфолио на компанията е новата продуктова група пневматични цилиндри P1F-T с диаметри 160, 200, 250 и 320 mm. Така серията P1F вече обхваща пълния диапазон от диаметри от 32 до 320 mm“, информираха за Инженер.bg от фирма Индуматик, която предлага пневматични компоненти на Parker Hannifin в България.Серията пневматични цилиндри P1F-T отговаря на изискванията на международния стандарт ISO 15552 и е наследник на доказалата се през годините серия P1D-T. „Новите цилиндри осигурява на потребителите същата сигурност и продължителен експлоатационен живот като предходните модели“, допълниха от Индуматик.


Пневматични цилиндри P1F-T намират приложение в изграждането на нови системи и съоръжения, както и за подмяна на цилиндри във вече съществуващи приложения. Това гарантира бързо и лесно обслужване в максимално кратки срокове и минимален престой на производствените мощности.


Цилиндрите от серия P1F-T притежават следните отличителни характеристики:

  •  - Диаметър: от 160 до 320 mm;

  •  - Ход: от 10 до 2300 mm;

  •  - Конструкция с повишена устойчивост срещу корозия;

  •  - Неръждаем бутален прът, който Parker Hannifin e внедрил като стандарт;

  •  - Доказана надеждна технология на уплътненията от полиуретан;

  •  - Пневматично демпфериране с възможност за регулиране;

  •  - Бърз и лесен монтаж чрез различни видове закрепващи елементи;

  •  - Пълен набор от сензори.


Освен всички други стандартни възможности, цилиндрите от серията P1F се предлагат с опционална възможност за доставка с комплект уплътнения, който осигурява използването им в приложения с работна температура от -20 °C до +150 °C”, заявиха в заключение от фирма Индуматик.


Повече информация за Индуматик ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Индуматик, Parker Hannifin

Още от КИП и А