Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

„Ако (не) бях инженер“ – или за какво са мечтали водещите инженери на България, когато са били деца

28.04.2020 г.


Скъпи приятели и колеги, живеем в предизвикателни времена, които изправят не само цялото общество, но и всяка отделна личност пред избора да остане себе си или да се остави да бъде „подмятана“ от житейския водовъртеж. Навярно все по-често си задаваме въпросите: „Ако не се бе случило?“, „Ако бях друг?“, „Ако бях избрал друга професия?“. В този контекст Инженер.bg представя на Вашето внимание своята най-нова рубрика: „Ако (не) бях инженер“! Защо решихме да я стартираме точно сега и каква е нейната идея, Ви разказваме днес…Ние вярваме, че именно в този момент е важно да покажем добрите примери в сферата на индустрията и строителството у нас – не само на професионално, но и на личностно ниво. Така че, ако Ви е любопитно какви са щели да бъдат инженерите от водещите компании в страната, дали са сбъднали детските си мечти и как балансират между професията, хобито и личния си живот, то „Ако (не) бях инженер“ ще бъде Вашето любимо четиво!


Ако пък искате да ни запознаете с Вашите колеги или самият Вие сте готов/а да разкриете своите професионални мечти и младежки амбиции, Инженер.bg е Вашата трибуна!


„Ако (не) бях инженер“ надгражда рубриката „Един работен ден на...“, която е ориентирана предимно към конкретните задължения и отговорности на съответния инженер/техник. И ако при нея целта е читателите на Инженер.bg да преценят дали дадена позиция е подходяща за тях, то новият ни проект има за цел да ги провокира на лично ниво. Въпросите в рубриката са насочени към личността на участниците, с което искаме да накараме читателя да се припознае в един или друг свой колега.


Любопитно Ви е какви са въпросите и дали Вашата компания е подходяща за подобен проект? Свържете се с нас и ще Ви отговорим.


Източник на снимковия материал: freepik.com

Още от КИП и А