Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1 на Wera от Ел Ди Джи

11.10.2019 г.


Отвертките Kraftform Micro на доказаната немска компания Wera намират приложение навсякъде, където е необходима висока прецизност на монтажните операции, а самите те са свързани с използването на крепежни елементи с малки размери. Това са области като радиоелектрониката, прецизната механика, оптиката, моделирането и ювелирната индустрия. „Голямото количество от микрокрепежни съединения наложи създаването на специални отвертки, които да са бързи, удобни и достатъчно здрави за прилаганите моменти на затягане. Едно от новите попълнения в каталога на Wera за 2019/2020 е комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1“, информираха за Инженер.bg от фирма Ел Ди Джи, която предлага инструментите на Wera на българския пазар.

 

Kraftform Micro Big Pack „Take it easy“ е комплект отвертки за изпълнение на фини операции по закрепване. „Чрез опората на ръката върху подвижната глава и разположената под нея зона на бързо въртене на отвертката, е възможен режим на завиване с голяма скорост. По този начин не се налага да се губи време за смяна на ръцете при закрепване. Инструментите се съхраняват и пренасят в удобна чанта, така че правилната отвертка е винаги подръка. Идентификаторът на инструментите „Take it easy“ дава информация за профила и размера на отвертките чрез цветово кодиране“, поясниха от Ел Ди Джи.

 

 

Комплектът Kraftform Micro Big Pack 1 съдържа 25 части, включително многокомпонентна ръкохватка Kraftform Micro за бърза и ергономична работа, инструменти със защита от превъртане и въртяща се глава за бързо завиване. Накрайникът Wera Black Point осигурява прецизност на работата и оптимална защита от корозия.

 

 

„Отвертките Kraftform и дръжката с три специално разположени функционални зони са най-доброто решение за специалистите, работещи в електрониката. Зоната, която непосредствено държи работната част, е проектирана и изпълнена така, че в процеса на работа винаги се усеща ъгъла на завъртане, което е от особена важност при операции по настройки“, коментираха от Ел Ди Джи.


 

Зоната, в която се прилага усилието, е с меки участъци и заедно с работния накрайник способства за предаването на големи моменти на завиване и развиване, без да се губи контакт с винта.

 

Зоната за бързо въртене под подвижната глава осигурява висока скорост на въртене на отвертката.


 

„Накрайникът Wera Black Point и специалната технология на термообработка гарантират дълъг експлоатационен срок на накрайника, повишена устойчивост срещу корозия и точно прилягане на крепежния елемент“, коментираха в заключение от Ел Ди Джи.

 

Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи ООД, Wera

Още от КИП и А