Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

Новини

Деветима късметлии с награди от Шефлер, Адара Инженеринг и Системеър по повод новия проект на Инженер.БГ

11.10.2017 г.

Скъпи читатели, партньори и приятели на Инженер.bg!

 

През 2018 г. семейството на Инженер.БГ ще порасне с още един член – ДигиталнаИндустрия.bg: Виртуално приложение на Инженер.БГ за върхови технически решения и технологии в индустрията! Новия ни проект обявихме по време на 73-тия Международен технически панаир Пловдив 2017 г., а във връзка с него проведохме и игра, в която участниците имаха възможността да спечелят наградите на Шефлер България, Адара Инженеринг и Системеър България.


 

Играта „Играй с Инженер.БГ и спечели“ се проведе в рамките на периода 25 – 30 септември 2017 г. А желаещите да участват трябваше да изпълнят следния механизъм: да се справят с предизвикателството да разгадаят 3D механичен пъзел и да попълнят въпросник, свързан с концепцията за Индустрия 4.0, каквато е и основната тематика на новото приложение на Инженер.БГ. В играта се включиха 49.54% от посетителите на щанда на Инженер.БГ, а около 50% от тях пожелаха да ги свържем с компании с доказан опит в бранша, които могат да ги консултират и съдействат по всички въпроси в областта на Industry 4.0.


 

Печелившите изтеглихме в редакцията на Инженер.БГ точно в 10:00 ч. на 10.10.2017 г. чрез жребий, в присъствието на двама свидетели. Съдбата определи деветима късметлии, с които ще се свържем лично, за да получат наградата си. А подаръците, както вече съобщихме, са осигурени с любезното съдействие на Шефлер България, Адара Инженеринг и Системеър България.

 

Честито на печелившите! Продължавайте да ни следите, за да получавате първи актуална информация за предстоящи събития и обучения; интересни и актуални проекти; интервюта с утвърдени представители от бранша; навлизане на българския пазар на нови компании; технически иновации; пазарен дебют на нови продукти и мн.др.! Очаквайте и новото виртуално приложение на Инженер.БГ ДигиталнаИндустрия.bg да стартира официално от 1 януари 2018 г.! Защото има какво да ви разкажем!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А