Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

ЛД с нова корпоративна визия в разгара на лятото

31.07.2019 г.

Вместо да се крият от летните жеги под чадъри край морски брегове, от доказаното българско дружество ЛД потърсиха вдъхновение в разработването на нова, много по-модерна и съвременна корпоративна визия. „Обновихме логото на компанията, като заложихме на изчистени линии и традиционните за нас сини цветове. Вярваме, че по този начин ще останем разпознаваем бранд сред нашите досегашни клиенти, а тъй като всяка новост води след себе си още – защо това да не са и нови успешни партньорства“, заявиха за Инженер.bg от компанията.Българското търговско дружество е специализирано в областта на пневматичните и хидравлични компоненти за машини, топлообменната и измервателната техника, компресорите, спирателната и регулираща арматура, пресите, машинни единици и др. Партньори на ЛД са доказани международни разработчици и производители, сред които Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др.


„В дейността ни залагаме на висококачествени продукти с европейски произход, доказан със съответен сертификат от фирмата-производител. Разчитаме и на отлично обучени специалисти, които компетентно могат да помогнат на клиентите ни с избор на оптимални решения, извършват гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и ремонт на компоненти“, разказаха от ЛД.„В съвременния бизнес свят обаче корпоративната визия също е от първостепенно значение. Ето защо новото ни лого е израз на философията ни за непрекъснато развитие“, коментираха още от ЛД.


ЛД е традиционен участник в техническите изложения у нас, като винаги привлича посетителите им с най-новите разработки на своите партньори. Така че остава да научим с какво ще ни изненадат през предстоящия есенен сезон, освен с новата си стилна визия. Очаквайте скоро още новини за ЛД на витруалните страници на Инженер.bg!


Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А