Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

ЛД: Нова серия пропорционални регулатори PRE на Camozzi – контрол на налягането чрез облачна диагностика

18.05.2020 г.


Съвместната работа на Camozzi Automation – направление, специализирано в областта на развоя и производството на компоненти, системи и технологии за промишлена автоматизация в приложения за контрол на течни и газообразни флуиди, и Camozzi Digital – системен интегратор на приложни решения за Industry 4.0, е насочена към създаването на иновативни продукти за работа в среда на IIoT. „Една от най-новите съвместни разработки на подразделенията на Camozzi е серията PRE, която включва пропорционални регулатори на налягане. Те са оборудвани с новата технология CoilVision, която осъществява постоянен контрол върху състоянието на соленоидите в регулатора за предотвратяване на възможни неизправности“, съобщиха за Инженер.bg от фирма ЛД, която предлага решенията на Camozzi на българския пазар.


„Всички данни от регулатора могат да бъдат безжично предавани към облак, обединявани и да бъдат използвани за оценка на оперативната му ефективност чрез визуализация върху контролния панел“, поясниха от фирма ЛД.


Серията регулатори PRE се предлага в два типоразмера и в различни конфигурации, включително и с IO-Link връзка. Освен стандартните опции със и без дисплей, съществува версия с интегриран изпускателен вентил, който дава възможност за обезгазяване на системата, дори без електрозахранване.


Други версии са колекторната версия, която позволява управление на няколко изхода само с един вход, докато версията с връзки към външни сензори се предлага в случаите, когато се следи налягането на агресивни газове или течности.


Предимства на пропорционалните регулатори на налягането PRE:


 - Интегрирана диагностика и прогнозна поддръжка;

 - Възможна употреба в приложения с кислород;

 - Персонализация на контролираните параметри;

 - Гъвкава конфигурация.


Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: ЛД, Camozzi, pixabay.com

Още от КИП и А