Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Мари-Бентц: Нова броячна система CCA на KERN с типов ЕС сертификат и висока резолюция

25.02.2020 г.

 

Фирма Мари-Бентц е изключителен представител и сервиз на електронни броячни везни и броячни теглови системи на утвърдения немски производител KERN за България. „Компанията непрекъснато инвестира в развитие на своето портфолио с нови, усъвършенствани продукти. Акцент сред новите изделия за 2020 г. е броячната система с висока резолюция CCA, която е с ЕС сертификат за преброяване и на най-малките елементи в големи количества, като резолюцията е до 300 000 000 пункта“, информираха за Инженер.bg от фирма Мари-Бентц.Високопрецизната броячна система на KERN може да замени ефективно и рентабилно цялата гама от индивидуални везни. Благодарение на типовото EC сертифициране [M], броячната система се използва при окомплектоване на заявки, например при поръчки на пакетирани артикули и др. Везните са свързани помежду си чрез RS-232 Y-кабел, който позволява също свързване на крайно устройство, като например сигнални лампи, скенери за баркод или принтери (KERN TCCA-A01-A, включени в комплекта на доставка).


Аналитична везна KERN EWJ


Тази професионална прецизна везна, която е възможно да се използва и самостоятелно, отговаря на най-високите изисквания за точност, диапазон на претегляне и обем на елементите, като е свързана към тегловен мост с голям капацитет. Концепцията за лесна употреба включва отделни бутони за всички основни функции. Автоматичната вътрешна настройка на всеки 2 часа гарантира висока степен на точност, независимо от мястото, където се използва. Зоната за претегляне е с размери W×D×H: 134×128×80 mm, като везната се доставя със стандартен защитен кожух и протектор.


Броячна везна KERN IFS


Високопрецизното преброяване на елементите се извършва чрез тегловата платформа (теглови мост) на KERN. По този начин могат да бъдат преброени дори и най-малките части в големи количества. Индустриалното изпълнение дава възможност за използване и в тежки експлоатационни условия. Ергономичното устройство разполага с клавиатура с големи бутони и ярък LCD дисплей за лесно въвеждане и разчитане на резултатите, като например тара тегло, референтно тегло, гранични стойности и др. Показват се три резултата: общо тегло, единично тегло и общо количество. Могат да бъдат запомнени данни на до 100 артикула като номер на артикула, тегло на контейнера, референтно количество, референтно тегло и др.


Ръчното оптимизиране на референтното тегло постепенно подобрява средното тегло и така осигурява прецизно преброяване. Везните са с функция за сумиране на количествата при претегляне и имат печатащо устройство с дата и час. Устройството е с алуминиева единична тегловна клетка (1x3000e) със степен на защита срещу проникване на вода IP65.


„Везните KERN и допълнителното оборудване към тях се произвеждат от 1844 г. и се отличават с високо качество, като същевременно гарантират лесен начин на работа. Закупувайки ги, потребителите получават гаранция за България, както и осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз“, добавиха още от Мари-Бентц.


Повече информация за Мари-Бентц, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Мари-Бентц, KERN
Още от КИП и А