Новини

Посетете обновения фирмен уебсайт на Мега Инженеринг

14.05.2018 г.

Фирменият уебсайт на Мега Инженеринг, утвърдена българска инженерингова компания, отново е активен, съобщиха за Инженер.bg от дружеството. „Причината за липсата на достъп до сайта за определен период от време бе неговото цялостно обновяване. То е резултат от желанието ни за по-добро и атрактивно позициониране на фирмата в интернет пространството. Променена и осъвременена бе визията. Съдържанието също бе актуализирано, като посетителите сега могат да намерят много по-подробна информация за нас, нашата дейност и секторите, в които работим“, допълниха от Мега Инженеринг.


 

В обновената фирмена уебстраница на Мега Инженеринг посетители ще открият освен пълната гама от продукти и услуги, предлагани от дружеството, така и информация за успешно изпълнени проекти, придружени от богата снимкова галерия. „През сайта всеки може да изпрати свое запитване бързо и лесно, както и да получи бърз отговор от нас“, коментираха от компанията.Мега Инженеринг е дружество с над двадесетгодишен опит в проектирането, разработването и внедряването на системи за промишлена и индустриална автоматизация. Решенията, които предлага фирмата, са насочени предимно към модернизиране на съществуващи системи; мониторинг – визуализация и архив; проектиране на комуникационни системи и топология. Сред областите, в които тези решения намират приложение, са хранително-вкусова, химическа, биотехнологична, металообработваща и машиностроителна промишлености.Фирма Мега Инженеринг разполага и с производствена база, където произвежда електротабла и контролни табла, асемблирани по задание на клиента.


Обновеният сайт на Мега Инженеринг бихте могли да посетите ТУК.


Повече информация за Мега Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Мега Инженеринг

Още от КИП и А