Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Райкос Тех: Новите HMI устройства JSmart на Exor съвместяват естетика и функционалност

09.03.2020 г.

 

 

 

 

 

Периодично на пазара се появява продукт, който оказва сериозно влияние върху него. Той променя гледната точка на всички участници, като ги насърчава да поставят под въпрос статуквото. По този начин, предизвиквайки всичко, което е направено до този момент, иновациите водят до създаването на траен качествен скок. „Exor International кани всички свои потребители на своеобразно пътешествие на въображението и откривателството чрез новата продуктова гама интелигентни полеви HMI устройства JSmart. Те са като излезли от света на смартфоните, таблетите и компютрите, но зад елегантния им естетичен външен вид се крие конструкция с висока здравина от промишлен клас, който гарантира надеждна работа години наред“, коментираха за Инженер.bg от фирма Райкос Тех, която е партньор на Exor в България.

 


От години Exor работи върху модифициране на 80% от вътрешните компоненти на комутационните панели, за да постигне изключително красив и тънък корпус. „Гледани от произволен ъгъл новите операторски панели впечатляват с изчистените си и плавни линии, които с нищо не подсказват за мощната технология, която се крие под тях. Като се започне от четириядрения Cortex A9, мултисензорната и здрава стъклена предна част до цял набор от сензори за движение, температура и влажност, както и Wi-Fi интерфейс – всичко това допринася за огромните им възможности за приложение“, допълниха от Райкос Тех.


 Основни характеристики на панелите JSmart:


  •  - TFT цветен дисплей от 5.0”до 21.5”;

  •  - Резолюция до 1920x1080 пиксела с 16M цвята, димируема подсветка;

  •  - Мултисензорен екран PCAP Multitouch с прекарване на пръст и увеличение;

  •  - 10/100 Ethernet порт PoE единичен кабел за захранване и Ethernet;

  •  - Wi-Fi връзка;

  •  - Четириядрен процесор ARM Cortex-A9;

  •  - Степен на защита IP67 на цялото устройство; оптимален за монтаж на рамо върху машината.

  •  - Монтажен отвор 22 mm;

  •  - Включва сензори за движение и показатели за околната среда;

  •  - Може да се използва с кабел на разстояние до 100 m от източника.

 
 

Повече информация за Райкос Тех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Райкос Тех, Exor

Още от КИП и А