Новини

Спортни страсти обединиха служителите на Фесто Производство в традиционния пролетен турнир по минифутбол

22.05.2017 г.

И тази година Фесто Производство не пропусна да обедини своите служители от споделената страст на една от най-впечатляващите игри в света. Ежегодният турнир по минифутбол на компанията се проведе на 19-ти май, като събра повече от 70 служители и истински футболни запалянковци от производствените бази на фирмата в София и Смолян, съобщи за Инженер.bg г-жа Ваня Петрова от HR отдела на компанията. Състезанието завърши с истинско дерби, но победителят е винаги един и тази година купата грабна отборът от BG1-AC (отдел Монтаж).Фесто Производство е водещ производител на магнитни сензори и принадлежности към тях, част от групата Festo AG&Co.KG., международен лидер в областта на техниката и технологиите за автоматизация. „За нас екипната работа е от решаващо значение. Ето защо във Фесто се стараем да поддържаме приятелски дух и да се забавляваме заедно и извън работното място. Турнирът по минифутбол вече е наша традиция и неизменна част от корпоративния ни живот. А нажежените футболни емоции направиха събитието незабравимо“, споделиха още от компанията.„Тази година състезанието премина под знака на спортментска игра и истински професионализъм от страна на участниците на терена. Жребият раздели седемте отбора в две групи, от които до финал стигнаха BG1-AC и SAVA. Победители, с резултат 2:1, станаха отдел Монтаж BG1-AC”, разказаха от Фесто Производство.


Освен купата, бяха присъдени и редица специални награди. Отбор BG1-Team бе отличен за феърплей, а като голмайстор на турнира се доказа Симеон Дрезгов от отброр Леви краци. Приз за най-красив гол отнесе Пламен Иванов от отбора на SAVA. За най-добър вратар и най-ефективен играч на турнира бяха обявени съответно Стоян Златинов от BG1-AC и Боян Костадинов от BG1-E.

 

„Благодарение на тази инициатива имаме възможност да прекараме пълноценно време с колегите и извън работа. Така и семействата ни се опознават, дори децата ни помагат при организацията и награждаването. Те са и талисмани на отборите“, споделиха служителите с усмивка. „Вече очакваме следващия турнир през 2018 г.“, казаха те в заключение.


Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

Още от КИП и А