Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Теглоизмервателна техника с най-високо качество и прецизност представи Мари-Бентц на МТП Пловдив 2019

12.11.2019 г.


В тазгодишното издание на Международния технически панаир в Пловдив участие взе и специализираната фирма в производството, вноса и износа на електронни, платформени, кранови и автомобилни везни, Мари-Бентц. Дружеството представи обширната си палитра от технологични решения, предназначени за разнообразни индустрии. „Радваме се, че успяхме да се срещнем с нашите партньори и клиенти по време на изложението и да им представим подходящи за специфичните им нужди алтернативи“, съобщиха за Инженер.bg от Мари-Бентц.

 


Основана в Бургас като сервиз и представителство на немските фирми Growa Berlin, Oas Bremen и Bran+Luebbe, с течение на времето Мари-Бентц осъществява редица иновации в България. „Сред тях са първата електронна автомобилна везна с компютър без шахта, първата 20-метрова автомобилна везна, кранова везна с дистанционно управление, автомобилна везна с идентификационна система с магнитни карти, промишлена везна с баркод система, кранова везна с връзка по радиомодем в интернет, калибровъчна лаборатория за везни и теглилки до 10 000 kg, акредитирана по DIN EN ISO/IEC 17 025:2005 от DKD Германия и по ISO 9001:2008 от UKAS Великобритания, както и още мн.др.“, разказаха от екипа на Мари-Бентц пред екипа ни.Компанията извършва инсталация на автомобилни везни и реконструкция на съществуващи решения по два начина:


 - Посредством стоманена платформа с18-метрова везна, която се състои от 10 стоманени сегменти с тегло по 1.5 t и рампи с дължина 4 m, които се леят от бетон на място;

 - Чрез стоманено-бетонна платформа с 18-метрова везна, която се състои от 6 стоманени сегменти с тегло по 1.5 t и рампи с дължина 4 m, които също се леят от бетон на място.


По време на Международния технически панаир посетителите на щанда на фирмата имаха възможност да се запознаят с част от богатия асортимент на дружеството и да намерят оптимално решение за специфичните им нужди.


Сред продуктите, които фирмата предлага, са най-различни платформени везни, като например везни за броене на артикули, които съкращават технологично време в производството; платформени везни с рампи за мотокари; класически теглилки; специализирани кранови везни за проверка на кранове и други транспортни съоръжения с висока точност и калибровъчен сертификат; технологични кранови везни с висока резолюция и дистанционно обслужване; кранови везни за специални приложения за леярни и др.


Информация за фирма Мари-Бентц, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! 


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А