Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Тита-Консулт: Нови цифрови гама-спектрометри DSPEC-50A и DSPEC-502A от ORTEC

03.10.2019 г.


Компанията ORTEC, която е част от структурата на групата AMETEK (Advanced Measurement Technology Inc.), проектира и произвежда детектори за радиация, ядрени измервателни уреди, аналитичен софтуер и интегрирани системи. „Едно от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на компанията са новите цифрови гама-спектрометри с висока резолюция DSPEC-50A и DSPEC-502A. Тези нови модели разширяват изключително успешната линия цифрови спектрометри DSPEC-50 и DSPEC-502“, информираха за Инженер.bg от фирма Тита-Консулт ООД, която е дистрибутор на продуктите на ORTEC на пазара у нас.


 

Важните нови функции на гама-спектрометрите DSPEC-50A и DSPEC-502A са:


 - Високопрецизна синхронизация по време за опростяване конфигурацията на системите по отношение на ефекта на Комптън и космичното вето (защита от космично лъчение);

 - Уеб-интерфейс и уеб-услуги за управление на спектрометрите, независимо от вида и модела на операционната система. Разработване на потребителски приложения;

 - Коефициент на аналого-цифрово преобразуване 64K, предоставящ отлична форма на нискоенергийни пикове в приложения с широк енергиен диапазон.


 

„Лесната работа и изключителната производителност на функциите за синхронизиране по време вече са високо оценени от клиентите“, заявява г-н Кен Ембъри, продуктов мениджър в ORTEC. „Особено сме горди от факта, че благодарение на новите уеб-базирани интерфейси, нашите продукти могат да се използват на компютри, работещи под всяка операционна система. Това ни позволява да достигнем до по-по-широк кръг от потребители“, допълва той.

 

ORTEC е водещ доставчик на висококачествени гама-детектори, използващи свръхчист германий, който има повече от 50-годишен опит в тази сфера. Изделията на компанията намират приложение в държавни и индустриални лаборатории, ядрени съоръжения и ядрена сигурност, медицински изследвания и много други.

 


„През април 2020 г. в производствената база на ORTEC в САЩ се организира традиционната световна среща на дистрибуторите, където ще бъдат представени и последните новости, предлагани от производителя. Освен това, по традиция, част от срещата ще бъде посветена на сервизната дейност и поддръжката на оборудването, предлагано от производителя. За да можем да поддържаме високото ниво на нашите специалисти и да предложим най-доброто обслужване на нашите клиенти, съобразено с последните новости в областта, Тита-Консулт ще участва през цялото време на срещата. В тази връзка очаквайте нови и интересни новини от ORTEC и през 2020 г.“ заявиха за финал от Тита-Консулт. 

 

Повече информация за Тита-Консулт ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Тита-Консулт ООД, ORTEC, pixabay.com

Още от КИП и А