Новини

ЦЕРБ – Център за контрол на метала е носител на акредитация за Орган за контрол от вида С

07.11.2019 г.


Дружеството ЦЕРБ – Център за контрол на метала ЕООД вече е носител на акредитация за Орган за контрол от вида С, съобщиха за Инженер.bg от Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ) – българска компания, която има близо 70 годишна история и утвърдени традиции и опит в областта на енергетиката.


 

Акредитацията е предоставена със Сертификат рег. № 168 ОКС/16.09.2019 г., валиден до 16 септември 2023 г., и е издадена от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ (ИА БСА), съгласно изискванията на международния стандарт БДС EN ISO/IEC1720:2012 г.


Първоначално носителят на акредитацията е „Център за контрол на метала“ при Централна енергоремонтна база ЕАД, след което се прехвърля на новото юридическо лице – ЦЕРБ – Център за контрол на метала ЕООД – с решение на Изпълнителния директор на ИА БСА.


ЦЕРБ, заедно със своите дъщерни дружества, предоставя комплексни високоспециализирани услуги в областта на енергетиката, включително поддръжка, ремонт, диагностика, производство и търговия. С екип от над 150 квалифицирани инженери, компанията покрива пазарите както у нас, така и на Балканите. ЦЕРБ изпълвява проекти в България, Гърция, Македония, Косово, Босна и Херцеговина и др.


Предоставената акредитация на Орган за контрол от вида С - „Център за контрол на метала“ при „Централна енергоремонтна база“ ЕАД, адрес гр. София, 1220, кв. „Военна рампа“, ул. „Локомотив“ № 1, със Сертификат рег. № 168 ОКС / 16.09.2019 г., валиден до  16.09.2023 г., издаден от ИА БСА съгласно изисквания на БДС EN  ISO/IEC1720:2012 г.,  да се  счита за невалидна от датата на издаване на решението на Изпълнителния директор на ИА БСА за прехвърляне на акредитацията на друго юридическо лице -  „ЦЕРБ – Център за контрол на метала“ ЕООД, с адрес гр. София, 1220, кв. „Военна рампа“, ул. „Локомотив“ № 1.


Повече информация за Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ) ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Централна енергоремонтна база

Още от КИП и А