Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

От IMI обещават нови неустоими стажантски позиции. Какви? Разбери по време на „Стажове“ 2019

12.04.2019 г.

С настъпването на пролетта, започват да „изгряват” привлекателни предложения за професионална реализиция. По време на Стажове 2019” ще получите информация за много от тях. Например, за стажантската програма на високотехнологичната производствена фирма Интегрейтид Микро-Електроникс България.  Дъщерното дружество на лидера в областта на автомобилната, индустриалната, ВЕИ, телекомуникационната и битовата електроника Integrated Micro-Electronics Inc., предлага 8 стажански позиции за производствените си бази в Ботевград, информираха за Инженер.bg от българската компания. 

 


И тази година от Интегрейтид Микро-Електроникс България търсят нови колеги, които да допълнят екипа им. Супер, нали? Пролетта е прекрасен сезон – свеж, слънчев, а от ИМИ го правят още по-вълнуващ и сега ще разберете защо. „Стажантската ни програма стартира през юни или юли и е с продължителност около 3 месеца. Стажът е платен, на пълно работно време, с осигурен транспорт. Но най-хубавото е, че осемте позиции са в различни отдели“, разясниха от дружеството.


Първите две обявени позиции са за продуктови инженери на компанията. За тях изискванията са да сте студент, завършил 2-ри курс, по специалности като Електроника, Автоматика и Машиностроене. Следващата отворена позиция е за стажант в Лаборатория „Анализ на отказите“. Кандидатите трябва да са завършили 3-ти курс по специалност Електроника или Физика. Позиция номер 4 е за стажант в направление „Производствена ефективност и оптимизация на производството, като от вас се изисква да сте студент 3-ти или 4-ти курс по Електроника, Индустриален инженеринг или Машиностроене. Последните 4 свободни места са за стажанти в направление Качество. Важно изискване за тази позиция е да владеете много добре писмено и говоримо английски език – IMI е голяма международна компания.

 


Как ви се струва всичко това? На нас – супер. Затова ви съветваме да посетите осмото изложение „Стажове”  на 16-ти април в Технически университет – София. Представители на Интегрейтид Микро-Електроникс България ще бъдат там и ще ви очакват.

 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Интегрейтид Микро-Електроникс България

Още от КИП и А