Новини

IMI: Със стажантската ни програма амбициозни млади хора тръгват по пътя на високите технологии

21.06.2019 г.

И тази година производителят на автомобилна, индустриална, ВЕИ, телекомуникационна и битова електроника Интегрейтид Микро-Електроникс България взе участие в едно от най-мащабните кариерни изложения у нас – „Стажове“. От българското дружество на международния холдинг IMI отново представиха своята стажантска програма пред студентите от Технически университет – София. „Запознайте се с нашата организация и производствени процеси. Станете част от стажантската ни програма и открийте своето призвание”, заявиха от компанията по време на събитието.

 


„Предлагаме позиции в разнообразни направления, сред които: „Проекти“, „Качество“ и „Оптимизация на производството““, съобщиха за Инженер.bg от компанията у нас. Стажантските програми, които предлагат от IMI са с продължителност около 2 до 3 месеца. Всеки стажант получава месечно възнаграждение, ваучери за храна и осигурен транспорт от София/Враца/Мездра до Ботевград и обратно.

 

„За стаж при нас са подходящи амбициозни младежи със завършен минимум 2-ри или 3-ти курс от специалностите Електроника, Физика, Мехатроника, Машинно инженерство, Индустриално инженерство и Машиностроене”, допълниха от компанията.

 

През 2019 г. свободните стажантски позиции в Интегрейтид Микро-Електроникс България са: Продуктов инженер; Инженер качество; Инженер Лаборатория, Анализ на отказите; Качество на доставчиците и Lean Manufacturing & ESD.


 

„Всички наши стажанти получават шанс да се запознаят с нашата организация и с технологията на производствените процеси, както и възможност те самите да допринесат за реализацията на текущи проекти. Тези, които се представят отлично, имат големи шансове да получат предложения за постоянен трудов договор“, обясниха от IMI.

 

Интегрейтид Микро-Електроникс България е част от структурата на международния технологичен лидер Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI), специализиран в областта на автомобилната и битовата електроника. Българското дружество провежда ежегодно своя стажантска програма, чрез която десетки млади специалисти вече са направили своите първи крачки по пътя на високите технологии и техническите иновации.

 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А