Новини

 • Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Вие сте производител и за вас ясното етикетиране е от основна необходимост. Заложете на етикетираща техника с най-високо качество. Повече от 40 години CAB Германия разработва и произвежда решения за етикетиране: принтери за етикети, принтер-апликатори, апликатори на етикети, лазерни системи за маркиране, термотрансферни ленти и етикети. „Като ексклузивен представител на САВ предлагаме уникална възможност за всички наши клиенти – етикетни принтери на промоционални цени“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бетелгиус.

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Атикс: Ново поколение система за контрол на безопасността MSI 400 на Leuze electronic

  Атикс: Ново поколение система за контрол на безопасността MSI 400 на Leuze electronic

  Доказаният немски производител на сензорни технологии Leuze electronic обяви пазарния дебют на система от ново поколение за контрол на безопасността MSI 400 с приложение в широко разнообразие от машини. „Oсновният модул на системата предлага 24 I/Os, Ethernet гейтуей функции и специални функционални блокове. Всички модели от серията MSI 400 могат да бъдат гъвкаво разширени, както и да се програмират лесно и удобно с безплатния софтуер MSI.designer“, коментираха за Инженер.bg от фирма Атикс, предлагаща продуктите на Leuze electronic у нас.

 • Оптимизация на производствени процеси чрез комуникация до най-ниското полево ниво с IO-Link на JUMO

  Оптимизация на производствени процеси чрез комуникация до най-ниското полево ниво с IO-Link на JUMO

  Гъвкавостта и оптимизацията на производствените процеси, както и възможността за дистанционно обслужване на съоръженията са сред най-важните изисквания на съвременните инвеститори в индустрията. Вземайки това предвид, международният производител на цялостни решения за автоматизация JUMO разработи гама сензори с вградена функция IO-Link, която осигурява достъп на операторите на индустриални машини до най-ниското полево ниво.

 • Вихрови разходомери Vortex VVX на SIKA за измерване и дозиране на вода и водни разтвори от Райкос Тех

  Вихрови разходомери Vortex VVX на SIKA за измерване и дозиране на вода и водни разтвори от Райкос Тех

  Вихровите разходомери Vortex VVX на SIKA, утвърден немски производител на устройства за измерване на дебит, ниво, температура, налягане и сила, са със специално конструктивно изпълнение без подвижни части. „Устройствата от серията се характеризират с отлични измервателни показатели и малка загуба на налягане. VVX са предназначени за измерване или дозиране на вода и водни разтвори, като се доставят в различни изпълнения“, информираха за Инженер.bg от фирма Райкос Тех.

 • Ка Матик: Новите вакуумни ежектори SCPM на Schmalz са малки, мощни и мащабируеми

  Ка Матик: Новите вакуумни ежектори SCPM на Schmalz са малки, мощни и мащабируеми

  Доказаната немска компания в областта на вакуумните технологии J. Schmalz обяви пазарния дебют на нова серия компактни ежектори, които благодарение на конструкцията си с тесен профил и малко тегло могат да се интегрират директно във вакуумна манипулираща система. „Новата серия вакуумни ежектори SCPM на Schmalz е разработена в отговор на нарастващото търсене на децентрализирани вакуумни генератори, които пестят пространство и комбинират постигането на високи стойности на вакуума с лесна интеграция“, разказаха за Инженер.bg от фирма Ка Матик.

 • Бандени: Честотен регулатор Vacon® 100 Industrial – широк обхват от приложения с едно задвижване

  Бандени: Честотен регулатор Vacon® 100 Industrial – широк обхват от приложения с едно задвижване

  „Vacon® 100 Industrial е честотен регулатор, който предлага много широк обхват от функционални възможности за управление на процеси, изискващи постоянна мощност при максимален момент. Вграденият алгоритъм на управление гарантира висока надеждност и оптимална ефективност на всички видове индукционни асинхронни и синхронни мотори“, разказаха от утвърдената инженерингова и търговска фирма Бандени, която е основен партньор и oторизиран сервиз на Danfoss Drives за България.

 • АС-ДС: Нова серия миниатюрни сензори за налягане Precont PU4 от ACS-Control-System

  АС-ДС: Нова серия миниатюрни сензори за налягане Precont PU4 от ACS-Control-System

  Немската фирма ACS-Control-System е доказан производител на устройства за измерване на ниво, налягане, температура и дебит за нуждите на индустриалната автоматизация. Наскоро компанията разшири своето портфолио със серията миниатюрни сензори за налягане Precont PU4, които намират широко приложение за мониторинг, контрол и непрекъснато измерване на относителното налягане на газове, пари, течности и прах, дори и в зони с повишен риск от експлозии. Precont PU4 са предназначени за измерване на налягане до 1000 bar при температури на процеса до 150 °C.

 • Астел: Industrial Scientific обяви пазарния дебют на RGX Gateway за безжично оповестяване при изтичане на газ

  Астел: Industrial Scientific обяви пазарния дебют на RGX Gateway за безжично оповестяване при изтичане на газ

  Международният производител на решения за детекция на газ Industrial Scientific пусна на световния пазар една от най-новите си разработки – маршрутизатор за мониторинг на опасни зони RGX Gateway. „Искате ли да сте спокойни, че вашите колеги са в безопасност? Решението е лесно с портативния RGX Gateway, разработен специално за монтаж в опасни зони, който може да изпраща данни за местоположение на газовите утечки и аларми в реално време“, коментираха за Инженер.bg от фирма Астел.

 • Мари-Бентц: Подови везни NFN на KERN с нисък профил и LCD дисплей за мобилни товари

  Мари-Бентц: Подови везни NFN на KERN с нисък профил и LCD дисплей за мобилни товари

  Серията подови везни NFN на утвърдения немски производител на прибори за претегляне KERN са проектирани за бързо определяне теглото на стоки, натоварени върху контейнерни колички, транспалетни колички, мобилни контейнери и други подобни платформи. „Благодарение на конструкцията от неръждаема стомана, везните покриват все по-нарастващите изисквания в хранително-вкусовата, фармацевтичната и химическата промишленост", съобщиха за Инженер.bg от фирма Мари-Бентц.

Още от КИП и А