Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Новини

 • Комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1 на Wera от Ел Ди Джи

  Комплект отвертки за електрониката Kraftform Micro Big Pack 1 на Wera от Ел Ди Джи

  Отвертките Kraftform Micro на доказаната немска компания Wera намират приложение навсякъде, където е необходима висока прецизност на монтажните операции, а самите те са свързани с използването на крепежни елементи с малки размери. „Голямото количество от микрокрепежни съединения наложи създаването на специални отвертки, които да са бързи, удобни и достатъчно здрави за прилаганите моменти на затягане“, информираха от фирма Ел Ди Джи.

 • Атикс: Точно измерване и позициониране с оптичните сензори за разстояние на Leuze electronic

  Атикс: Точно измерване и позициониране с оптичните сензори за разстояние на Leuze electronic

  Прецизното наблюдение и измерване на разстояния е от съществено значение за плавното протичане на ежедневни процеси във високоавтоматизираните системи в интралогистиката и производството. Като дългогодишен специалист в областта на оптоелектрониката, Leuze еlectronic произвежда цялостна продуктова гама от оптични сензори в тази сфера. Техническите решения от този тип позволяват точното измерване и осигуряване на качеството на всякакви обекти на дълги и къси разстояния.

 • Бимекс Лимитид: Blum акцентира върху DIGILOG технология, софтуер LC-VISION и мониторинг на шпиндели на EMO 2019

  Бимекс Лимитид: Blum акцентира върху DIGILOG технология, софтуер LC-VISION и мониторинг на шпиндели на EMO 2019

  Създадена през 1968 г. и базирана в Равенбург, Германия, Blum-NovoTest е световен лидер в производството на висококачествени продукти и цялостни решения за измерване и изпитване. По време на тазгодишното изложение EMO компанията показа за пореден път своите иновативни решения, между които новият софтуер за визуализация и оценка LC-VISION, няколко решения за определяне на качеството на машинни шпиндели и най-новите приложения на DIGILOG технологията при измерване на детайли и инструменти.

 • Спектри: Пазарен дебют на нов модул за мониторинг на околната среда EMU на EMS Brüel & Kjaer

  Спектри: Пазарен дебют на нов модул за мониторинг на околната среда EMU на EMS Brüel & Kjaer

  Портфолиото на глобалния доставчик на решения и услуги за непрекъснат мониторинг на околната среда EMS Brüel & Kjaer бе попълнено от иновативния модул EMU за непрекъснато наблюдение на параметрите на околната среда. „Комбинираното измерване на шум, вибрации и свръхналягане с едно устройство в реално време дава на потребителите изчерпателна и надеждна информация за осигуряване спазването на експлоатационните ограничения“, коментираха от фирма Спектри.

 • Тита-Консулт: Нови цифрови гама-спектрометри DSPEC-50A и DSPEC-502A от ORTEC

  Тита-Консулт: Нови цифрови гама-спектрометри DSPEC-50A и DSPEC-502A от ORTEC

  Компанията ORTEC, която е част от структурата на групата AMETEK, проектира и произвежда детектори за радиация, ядрени измервателни уреди, аналитичен софтуер и интегрирани системи. „Едно от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на компанията са новите цифрови гама-спектрометри с висока резолюция DSPEC-50A и DSPEC-502A. Тези нови модели разширяват изключително успешната линия цифрови спектрометри DSPEC-50 и DSPEC-502“, информираха от Тита-Консулт ООД.

 • Амекс България със специално предложение: 10% отстъпка на всички пипети с марка Eppendorf

  Амекс България със специално предложение: 10% отстъпка на всички пипети с марка Eppendorf

  Доказаното дружество в областта на лабораторното оборудване и консумативи Амекс България отново радва своите клиенти и партньори от цялата страна с поредна промоционална капания. Този път компанията предлага богато разнообразие от ръчни и дигитални пипети на международния производител Eppendorf. Пипетите Eppendorf са едни от най-широко използваните в света за медицински, лабораторни, аналитични и химични тестове! Само сега всеки модел се предлага с 10% отстъпка!

 • Алвекта: Как платформата Vector ще оптимизира организационните процеси във вашето предприятие

  Алвекта: Как платформата Vector ще оптимизира организационните процеси във вашето предприятие

  Организацията на работните процеси е съществено важен аспект за гладкото им протичане и за постигането на все по-високи бизнес резултати. Но как точно да осъществим тази задача и на какъв тип решение да се спрем? От българското дружество Алвекта, което предлага интернет базирани информационни услуги в тази област, имат отговор. В коментара си пред Инженер.bg те дават няколко причини да внедрите SaaS решението Vector във вашето предприятие. Ето кои са те и какво разказаха за тях от компанията.

 • Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Вие сте производител и за вас ясното етикетиране е от основна необходимост. Заложете на етикетираща техника с най-високо качество. Повече от 40 години CAB Германия разработва и произвежда решения за етикетиране: принтери за етикети, принтер-апликатори, апликатори на етикети, лазерни системи за маркиране, термотрансферни ленти и етикети. „Като ексклузивен представител на САВ предлагаме уникална възможност за всички наши клиенти – етикетни принтери на промоционални цени“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бетелгиус.

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Атикс: Ново поколение система за контрол на безопасността MSI 400 на Leuze electronic

  Атикс: Ново поколение система за контрол на безопасността MSI 400 на Leuze electronic

  Доказаният немски производител на сензорни технологии Leuze electronic обяви пазарния дебют на система от ново поколение за контрол на безопасността MSI 400 с приложение в широко разнообразие от машини. „Oсновният модул на системата предлага 24 I/Os, Ethernet гейтуей функции и специални функционални блокове. Всички модели от серията MSI 400 могат да бъдат гъвкаво разширени, както и да се програмират лесно и удобно с безплатния софтуер MSI.designer“, коментираха за Инженер.bg от фирма Атикс, предлагаща продуктите на Leuze electronic у нас.

Още от КИП и А