Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Новини

 • Тита-Консулт: Нови цифрови гама-спектрометри DSPEC-50A и DSPEC-502A от ORTEC

  Тита-Консулт: Нови цифрови гама-спектрометри DSPEC-50A и DSPEC-502A от ORTEC

  Компанията ORTEC, която е част от структурата на групата AMETEK, проектира и произвежда детектори за радиация, ядрени измервателни уреди, аналитичен софтуер и интегрирани системи. „Едно от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на компанията са новите цифрови гама-спектрометри с висока резолюция DSPEC-50A и DSPEC-502A. Тези нови модели разширяват изключително успешната линия цифрови спектрометри DSPEC-50 и DSPEC-502“, информираха от Тита-Консулт ООД.

 • Амекс България със специално предложение: 10% отстъпка на всички пипети с марка Eppendorf

  Амекс България със специално предложение: 10% отстъпка на всички пипети с марка Eppendorf

  Доказаното дружество в областта на лабораторното оборудване и консумативи Амекс България отново радва своите клиенти и партньори от цялата страна с поредна промоционална капания. Този път компанията предлага богато разнообразие от ръчни и дигитални пипети на международния производител Eppendorf. Пипетите Eppendorf са едни от най-широко използваните в света за медицински, лабораторни, аналитични и химични тестове! Само сега всеки модел се предлага с 10% отстъпка!

 • Алвекта: Как платформата Vector ще оптимизира организационните процеси във вашето предприятие

  Алвекта: Как платформата Vector ще оптимизира организационните процеси във вашето предприятие

  Организацията на работните процеси е съществено важен аспект за гладкото им протичане и за постигането на все по-високи бизнес резултати. Но как точно да осъществим тази задача и на какъв тип решение да се спрем? От българското дружество Алвекта, което предлага интернет базирани информационни услуги в тази област, имат отговор. В коментара си пред Инженер.bg те дават няколко причини да внедрите SaaS решението Vector във вашето предприятие. Ето кои са те и какво разказаха за тях от компанията.

 • Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Етикетни принтери CAB – немско качество на преференциални цени от фирма Бетелгиус

  Вие сте производител и за вас ясното етикетиране е от основна необходимост. Заложете на етикетираща техника с най-високо качество. Повече от 40 години CAB Германия разработва и произвежда решения за етикетиране: принтери за етикети, принтер-апликатори, апликатори на етикети, лазерни системи за маркиране, термотрансферни ленти и етикети. „Като ексклузивен представител на САВ предлагаме уникална възможност за всички наши клиенти – етикетни принтери на промоционални цени“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бетелгиус.

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Атикс: Ново поколение система за контрол на безопасността MSI 400 на Leuze electronic

  Атикс: Ново поколение система за контрол на безопасността MSI 400 на Leuze electronic

  Доказаният немски производител на сензорни технологии Leuze electronic обяви пазарния дебют на система от ново поколение за контрол на безопасността MSI 400 с приложение в широко разнообразие от машини. „Oсновният модул на системата предлага 24 I/Os, Ethernet гейтуей функции и специални функционални блокове. Всички модели от серията MSI 400 могат да бъдат гъвкаво разширени, както и да се програмират лесно и удобно с безплатния софтуер MSI.designer“, коментираха за Инженер.bg от фирма Атикс, предлагаща продуктите на Leuze electronic у нас.

 • Оптимизация на производствени процеси чрез комуникация до най-ниското полево ниво с IO-Link на JUMO

  Оптимизация на производствени процеси чрез комуникация до най-ниското полево ниво с IO-Link на JUMO

  Гъвкавостта и оптимизацията на производствените процеси, както и възможността за дистанционно обслужване на съоръженията са сред най-важните изисквания на съвременните инвеститори в индустрията. Вземайки това предвид, международният производител на цялостни решения за автоматизация JUMO разработи гама сензори с вградена функция IO-Link, която осигурява достъп на операторите на индустриални машини до най-ниското полево ниво.

 • Вихрови разходомери Vortex VVX на SIKA за измерване и дозиране на вода и водни разтвори от Райкос Тех

  Вихрови разходомери Vortex VVX на SIKA за измерване и дозиране на вода и водни разтвори от Райкос Тех

  Вихровите разходомери Vortex VVX на SIKA, утвърден немски производител на устройства за измерване на дебит, ниво, температура, налягане и сила, са със специално конструктивно изпълнение без подвижни части. „Устройствата от серията се характеризират с отлични измервателни показатели и малка загуба на налягане. VVX са предназначени за измерване или дозиране на вода и водни разтвори, като се доставят в различни изпълнения“, информираха за Инженер.bg от фирма Райкос Тех.

 • Ка Матик: Новите вакуумни ежектори SCPM на Schmalz са малки, мощни и мащабируеми

  Ка Матик: Новите вакуумни ежектори SCPM на Schmalz са малки, мощни и мащабируеми

  Доказаната немска компания в областта на вакуумните технологии J. Schmalz обяви пазарния дебют на нова серия компактни ежектори, които благодарение на конструкцията си с тесен профил и малко тегло могат да се интегрират директно във вакуумна манипулираща система. „Новата серия вакуумни ежектори SCPM на Schmalz е разработена в отговор на нарастващото търсене на децентрализирани вакуумни генератори, които пестят пространство и комбинират постигането на високи стойности на вакуума с лесна интеграция“, разказаха за Инженер.bg от фирма Ка Матик.

 • Бандени: Честотен регулатор Vacon® 100 Industrial – широк обхват от приложения с едно задвижване

  Бандени: Честотен регулатор Vacon® 100 Industrial – широк обхват от приложения с едно задвижване

  „Vacon® 100 Industrial е честотен регулатор, който предлага много широк обхват от функционални възможности за управление на процеси, изискващи постоянна мощност при максимален момент. Вграденият алгоритъм на управление гарантира висока надеждност и оптимална ефективност на всички видове индукционни асинхронни и синхронни мотори“, разказаха от утвърдената инженерингова и търговска фирма Бандени, която е основен партньор и oторизиран сервиз на Danfoss Drives за България.

Още от КИП и А