Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Пазарни акценти / Прегледи

Атикс: Новата серия сензори на Leuze electronic дава решение за всяка фаза от процесите на опаковане

15.03.2019 г.

In SerbianТърсите най-подходящото сензорно решение за различните фази в процеса на опаковане? Утвърденото българско дружество Атикс, официален представител на лидера в областта на оптоелектрониката и системите за идентификация и пренос на данни Leuze electronic, представя на вашето внимание сензорите 25С. „Продуктите от тази серия на Leuze electronic са оптимален избор за всяка стъпка от дейностите по опаковане, особено в хранително-вкусовата индустрия“, заявиха за Инженер.bg от Атикс.


Новата серия сензори на немския производител работи надеждно и е съобразена с най-високите хигиенни изисквания. Също така се отличава с висока устойчивост на многократно измиване, което е от критично важно значение за хранително-вкусовата промишленост.


Сензорите 25С се отличават със степен на защита IP 69K, както и със следните предимства:

 - LED индикатори;

 - Широки работни обхвати;

 - Разширени възможности благодарение на изход аларма и вход активиране;

 - Степен на защита IP 66/IP 67;

 - Здрав, компактен корпус, спестяващ място;

 - Температурен диапазон на работа от -40 до +60 °C;

 - Висока степен на защита от външна светлина чрез A²LS.„При разработването на сензорите немският производител се концентрира върху нуждите на конкретната индустрия – в случая: пълнене и опаковане на напитки. В този сектор Leuze electronic предлага ефективно сензорно решение за всяка стъпка на процеса“, посочиха от българската фирма.


Ето и част от специалните решения, обхванати от серията сензори 25С:

 - Първично опаковане на продукти: Налични са специални модели за откриване на високопрозрачни контейнери, а вече е възможно и проследяване при изделия в пластмасов корпус;

 - Вторично опаковане на продукти: Гарантиранае бърза и прецизна детекция на обекти чрез висока честота на превключване, като вече са налични и модели с малко светлинно петно;

 - Край на опаковъчната линия: Възможна е детекция на пакетирани с фолио обекти.Повече информация за Атикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Атикс, Leuze electronic

Още от КИП и А