Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

ВИДЕО: Schneider Electric е доставчик на комплексни решения

27.09.2012 г.

Новият управител на дъщерното дружество на Schneider Electric в България - КристофДе-Лафарж, очерта приоритетите в развитието на компанията по време на традиционния индустриален семинар, който компанията организира у нас. Както Инженер.bg вече съобщи, най-новото издание на събитието се проведе през септември т.г. в к.к. „Златни Пясъци“.

„Schneider Electric” произвежда пълнa гама от продукти в областта на електроразпределението, автоматизацията и индустриалния контрол, което ни позволява да предложим цялостни решения. Разбира се, ние сме доставчик и на отделни продукти, но силата ни е в решаването на комплексни задачи, включително и на сложни инженерни проблеми“, посочи г-н Де-Лафарж.

 „Schneider Electric инвестира много и в една от най-актуалните теми днес – тази за енергийната ефективност. Ние разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които могат да предложат цялостни решения в тази област“, допълни той.

По отношение присъствието на компанията на българския пазар Кристоф Де-Лафарж посочи, че стратегически важните области за компанията са пречистването на води, добивната индустрия и др.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А