Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

Време е за комфортен живот! Рувекс представя Yesly – интелигентна система за управление на дома

18.02.2020 г.


Време е за комфортен живот!“ – обяви италианският производител на решения за електротехниката и електрониката Finder, чийто партньор за България е утвърденото дружество Рувекс. На пазара вече е Yesly – иновативната система на Finder за интелигентно управление на светлините и щорите, създадена, за да осигури максимално удобство във всеки дом. Ето какво още научи Инженер.bg за системата.„Системата Yesly включва многофункционално реле (задвижващо устройство), димер, безжичен бутон Beyon и две приложения за смартфони: Finder Toolbox и Finder Yesly. Устройствата общуват чрез Bluetooth“, обясниха от Рувекс.Ето и повече информация за отделните компоненти на „умната“ домашна система:


Многофункционално реле Type 13.22

Това е „сърцето“ на Yesly. То представлява естествената еволюция на традиционното стъпково реле и благодарение на своята гъвкавост, може да изпълнява различни функции за включване/изключване, свързани с осветление и електрически външни или вътрешни щори.


Универсален димер тип 15.21

Той позволява да се контролират дистанционно различни видове източници на светлина, като повишава комфорта и намалява загубите на енергия. Димерът е многофункционален и подходящ за безброй приложения, използващи светещи LED или CLF светлинни източници, халогенни лампи, електронни баласти и др.


Задвижка за щори тип 13.S2

Задвижването тип 13.S2 представлява еднофункционално реле с Bluetooth, подходящо за електрически ролетни външни и вътрешни щори. Програмируемо е с iOS и Android системи и може да се монтира в 60-милиметрова кръгла кутия за стени или други разклонителни кутии.


Безжичен бутон Beyon

Beyon е иновативно дистанционно управление, което може да бъде сдвоено с мобилното приложение и да включва, изключва или димира светлината, да управлява електрическите щори и др. Можете да активирате различни сценарии.


„Beyon работи без батерии или презареждане за дълъг период от време, универсално е и може да се фиксира върху стени, стъкло, огледала или където пожелаете, благодарение на лепилна хартия и магнитна връзка. Предлага се в единична или двойна конфигурация и в три цвята: синьо, нощно сиво и сребристо“, поясниха от Рувекс.


Безжичен бутон тип 013B9

Този бутон има минималистичен вид и е специално разработен за монтаж на стена. Наличен е с 2 или 4 канала и може да се монтира в кръгла 60-милиметрова кутия или да се закрепва към плоски повърхности.


Gateway устройство

С Gateway е възможно да се управлява системата Yesly дистанционно, от всяка точка на света и да се проверява състоянието на устройствата, свързани към нея, както и да се правят промени, когато е необходимо. Работи с Google Assistant и Amazon Alexa, благодарение на които е възможно да се управлява цялата система с гласов контрол.


Разширител на обхвата

Разширителят на обхвата е устройство за управление на светлини, електрически и ролетни щори, които са трудно достъпни. Предлага се като USB или за монтиране на стена в кутия. Това „plug and play“ устройство се включва само когато получи сигнал, като по този начин намалява електромагнитните емисии до минимум.


„Със специален входен интерфейс е възможно да използвате превключвател или бутон, който е част от съществуващата кабелна система, и да го трансформирате в безжичен Yesly превключвател за управление на всички присъединени устройства“, посочиха в заключение от Рувекс.Повече информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Рувекс, Finder, pixabay.com

Още от КИП и А