Пазарни акценти / Прегледи

Инвенио РК: „Подпомагаме клиента в постигането на успех в производството, логистиката и човешките ресурси“

31.01.2018 г.


Инвенио РК е българско дружество, част от утвърдената немска инженерна компания Invenio. Дейността на фирмата е фокусирана в областта на обслужването на производители и доставчици от автомобилната, машиностроителната и електронната промишленост, като групата е един от лидерите в предоставянето на услуги, свързани с подобряването и развитието на качеството в тези индустриални сектори.Invenio е основана в Германия от Алфред Кечгес (Alfred Keschtges) през 1986 г. Притежава богат международен опит и представителства в Европа (Германия, Полша, Румъния, Сърбия и България), Китай, САЩ и Австралия. Служителите на компанията в глобален мащаб надхвърлят 2500 човека. У нас дружеството има офиси в градовете София и Пловдив и многобройни клиенти в цялата страна.


За богатото портфолио от услуги на Invenio


Основните услуги, които Инвенио предлага на българския пазар, са в сферата на развитието на качеството на доставките; сортиране, поправка и доработка на детайли; консултиране на клиенти в сферата на човешките ресурси; аутсорсинг на специалисти; аутсорсинг на производствени и логистични дейности. „Всички наши услуги оказват подкрепа при решаването на проблеми с качеството на продукцията в ситуации, при които достъпните ресурси на предприятието са недостатъчни“, коментираха от дружеството.„Нашите услуги са търсени в най-различни случаи – например, когато доставените части са дефектни и клиентът изисква бърза реакция във връзка с рекламация на компоненти; когато производственият процес е нестабилен и изисква 100-процентова проверка на влаганите елементи преди доставката им; когато стартира нов производствен процес, изискващ допълнителен контрол или в случай на недостиг на оператори в производствения и логистичния отдел“, обясниха от Инвенио.


В своята дейност компанията може да предложи бърза реакция, висока гъвкавост и адаптивност към изискванията на клиента, достъпност 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. „В България сме завоювали стабилна и добре затвърдена пазарна позиция. Работим в съответствие с изискванията на глобалните стандарти ISO 9001, a eкипът ни от доказани специалисти е ориентиран към предоставяне висококачествени услуги на база своите знания, опит и компетенции“, подчертаха от фирмата.


Международната група участва в реализацията на най-разнообразни проекти от различни области на промишлеността, включително автомобилната, отбранителната, самолетната индустрия и др.


 

Екипът от професионалисти на Invenio


„Ключов фактор за нашия успех са високата удовлетвореност на клиентите и утвърденият екип от мотивирани служители, идентифициращи се с група Invenio”, разказаха от дружеството. „Независимо дали вашите проекти изискват решения за подбор на персонал, краткосрочни консултантски услуги, виртуално разработване на продукти или бърза доставка, ние работим за вас, за да предоставим качествено обслужване за вашия бизнес“, допълниха още те.Богатият опит на Invenio, в комбинация с интегрираните иновативни възможности, може да спомогне на всеки един производител или доставчик да постигне своите корпоративни цели и да създаде практически резултати за повишаване ефективността и рентабилността в условията на динамично развиващите се световни пазари, регулации и глобализация,  оказвайки подкрепа в постигането на успех в областта на производството, логистиката и човешките ресурси, въпреки силната конкуренция.


Източник на снимковия материал: Invenio

Още от КИП и А