Пазарни акценти / Прегледи

САТ: Произвеждаме, доставяме и внедряваме електронни кантари за автомобили и вагони

04.06.2018 г.


С дългия си опит в предлагането на решения в областта на индустриалната автоматизация и с многобройните си изпълнени проекти у нас и в чужбина  фирма Системи Автоматика Технологии – САТ ЕООД, се е утвърдила като едно от водещите имена в областта. Дружеството изпълнява проекти „до ключ” по части „Електро“ и „Автоматизация“, като вече има над 200 успешно завършени обекта. Наред с инженеринговата си дейност, САТ разработва и собствени продукти. Сред тях са едно- и двуплатформени електронни кантари за автомобили и вагони, информираха за Инженер.bg от компанията.Разработваните от САТ кантари се отличават с висока устойчивост на вибрации в процеса на претегляне. Предлагат се с напълно компютъризирана система за измерване, архивиране на данни и издаване на отчети.


Техни основни технически характеристики са:

 - Точност на измерване: (OIML-R76), клас III;

 - Максимално тегло – за транспортни средства: 60 000 kg, за вагони: 120 000 kg;

 - Минимално тегло: 400 kg;

 - Проверовъчно деление: е = 20 kg;

 - Брой проверовъчни деления: n = 6 000;

 - Работна температура за платформата за претегляне (OIML): от -10 до +40 °C.


Кантарите са оборудвани със сензори за тегло на TEDEA Huntleigh, марка на Vishay Precision Group. Сензорите са модел 220/30/C3 (OIML – IR60). Те допускат номинално натоварване 30 000 кg, а номиналният им изходен сигнал е 2 mV/V. Допустимата грешка е 0.02% от приложеното натоварване.Техническата им спецификация включва още:

 - Работен температурен диапазон: от -30 до +70 °C;

 - Компенсиран температурен диапазон: от -10 до +40 °C;

 - Безопасно претоварване: 150% от номиналния товар;

 - Максимално допустимо претоварване: 300% от номиналния товар;

 - Тегло: 3.25 kg;

 - Степен на защита: IP68;

 - Материал: неръждаема стомана.


Индикаторите, които САТ използва, са производство на американската компания Measurement Systems International. Кантарите се окомплектоват основно с два модела – MSI3650 и MSI3750, които съответстват на стандарт: OIML R76 (NTEP HB-44), клас III. Индикаторите са с разделителна способност 1 048 576 и 3 000 броя проверовъчни деления. Дисплеят е с 6 цифри, 0.9"/23 mm, LCD. Степента им на защита е IP65.


Кантарите могат да бъдат със стоманена или бетонова конструкция. Ние предоставяме на нашите клиенти цялостна услуга, която освен самите кантари включва още извършване на необходимите строителни дейности, монтаж на платформа, товарни клетки, индикатор, операторска станция и принтер. Осигуряваме също свързване, калибриране и легализация, тренинг и обучение на персонала“, коментираха в заключение от САТ.

 

 

Повече информация за САТ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: САТ ЕООД

Още от КИП и А