Пазарни акценти / Прегледи

ТиД Инженеринг: Осигуряваме техническа поддръжка, гаранционно и извънгаранционно обслужване, сервиз и ремонт

02.01.2018 г.

In RomanianБългарската инженерингова фирма ТиД Инженеринг предлага широка гама от услуги в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката, които обхващат различни етапи от проектирането и производството. Наред с изпълнението на основни дейности по реализацията на даден проект, фирмата извършва и следгаранционно обслужване. „Ние гарантираме на клиентите ни високо качество на услугите, работейки с ТиД Инженеринг клиентите ни могат да разчитат на 100% на нас – и като качество, и като време на реакция, и като срокове”, информираха за Инженер.bg от ТиД Инженеринг.


 

Отнасяме се с изключително внимание към всеки един от вече въведените в експлоатация обекти. Стремим се да изпълняваме проектите, така че те да са отворени за бъдеща модернизация и оптимизация”, коментираха от ТиД Инженеринг. „Екипът ни е съставен от висококвалифицирани специалисти в сферата на научно-техническите, консултантските и инженеринговите услуги, които са добре запознати с технологичните новости, а партньорството ни с водещи производители в областта ни дава допълнителна увереност в качеството и надеждността на предлаганите от нас услуги”, допълниха от фирмата.


 

За периода от своето създаване през 2004 г. до сега, ТиД Инженеринг се утвърди като надежден инженерингов партньор и системен интегратор за внедряване и изграждане на SCADA системи и продукти за индустриална автоматизация на фирмите Schneider Electric и SiemensДружеството се занимава и с изграждане на индустриални мрежи от програмируеми контролери и средства за автоматизацията, както и системи за телеуправление и телесигнализция в енергетиката и индустрията.


 

Сред останалите дейности на ТиД Инженеринг са: реконструкция и модернизация на кранове; производство на специализирани контролери и необходимото програмно осигуряване за тях; реконструкция на силови и възлови подстанции – пълен инженеринг с проектиране и изграждане до ключ; електромонтаж, панелбилдинг и сервиз; изчисления за токове на късо съединение и на земно съединение, енергийното натоварване на различни промишлени обекти, настройки на релейни защити, избор на силова и контролна апаратура и др.

 

Сред партньорите на фирмата са още утвърдени производствени компании, като ABB, Schrack Technik и General Electric.

 

Повече за ТиД Инженеринг ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ТиД Инженеринг


 

Още от КИП и А