Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

 • ЛД: Трипътни електромагнитни клапани за вакуум от Vuototecnica за висок дебит и бързодействие

  ЛД: Трипътни електромагнитни клапани за вакуум от Vuototecnica за висок дебит и бързодействие

  През последните няколко години се наблюдава нарастващо търсене на електромагнитни клапани в решения за автоматизация в пакетиращата индустрия. В стремежа си да отговори на желанията на потребителите по най-точния и правилен начин, европейският лидер във вакуумните системи Vuototecnica създава решение, което е едновременно ефективно и бързо, разказаха за Инженер.bg от фирма ЛД, дистрибутор на Vuototecnica за България.

 • Новият шлаух на Festo: Атрактивна цена и гъвкава технология на свързване

  Новият шлаух на Festo: Атрактивна цена и гъвкава технология на свързване

  Водещият немски производител Festo вече предлага шлаух, който може да замени дори тръбопровод от неръждаема стомана, споделиха за Инженер.bg от българския офис на компанията. Новият шлаух от тефлон тип PTFEN е гаранция за повишена надеждност в процесната автоматизация, категорични са от Фесто. Новият тефлонов шлаух тип PTFEN от Festo разкрива нови хоризонти на сигурност в химическата, фармацевтичната, козметичната и хранително-вкусовата промишленост.

 • Топ Метролоджи – оптимален партньор за всеки бизнес, в който дори микроните са от значение

  Топ Метролоджи – оптимален партньор за всеки бизнес, в който дори микроните са от значение

  Топ Метролоджи ЕООД, част от групата TOP Metrology, е специализирано дружество в търговията, дистрибуцията и предоставянето на услуги в областта на метрологията, качествения контрол и автоматизацията. Фирмата е изключителен представител на водещи световни производители, сред които: Nikon Metrology, Vici Vision, API Sensor, Mode.En, LTB Lasertechnik Berlin, Speroni SpA, NACHI Robotics, LASIT.

 • Евротех: Lutz Pumpen разработи решение за измерване на дебит в комплект с варелни помпи на компанията

  Евротех: Lutz Pumpen разработи решение за измерване на дебит в комплект с варелни помпи на компанията

  Измерването на разхода на флуиди в хранително-вкусовата, козметичната и фармацевтичната промишленост често се оказва трудно и скъпо начинание. Високите изисквания по отношение запазването на чистотата на преминаващия през измервателния уред флуид, характеристиките на самите флуиди и редица други фактори значително ограничават възможностите за избор, а решения като използването на обемни разходомери, например, се оказват трудно приложими.

 • Интертех Аутомейшън за успеха на една революция: 10 години Memosens/Liquiline на Endress+Hauser

  Интертех Аутомейшън за успеха на една революция: 10 години Memosens/Liquiline на Endress+Hauser

  Водещият производител на контролно-измервателни уреди Endress+Hauser отбеляза 10 години пазарно присъствие на технологията Memosens и трансмитерите Liquiline, намиращи приложения във всички области на индустрията, съобщиха за Инженер.bg от фирма Интертех-Аутомейшън, която предлага изделията на немския производител у нас.

 • Ивиди Инженеринг – комплексен доставчик на решения за автоматизация, електрооборудване и машиностроене

  Ивиди Инженеринг – комплексен доставчик на решения за автоматизация, електрооборудване и машиностроене

  Българската фирма Ивиди Инженеринг може да предложи на своите клиенти комплексни решения от утвърдени производители в областта на промишлената автоматизация, електрооборудването и машиностроенето, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Ние сме официален представител на водещия австрийски производител - DMH Dichtungs - und Maschinenhandel, както и на водещи производители в областта на електроапаратурата и автоматизацията”, допълниха от Ивиди Инженеринг.

 • Точно и надеждно механично изпитване на материали с електро-механичните рамки Criterion 40

  Точно и надеждно механично изпитване на материали с електро-механичните рамки Criterion 40

  В области като машиностроене, металургия и енергетика, физичното и механичното изпитване на различни видове материали е широко използван метод за проверка на характеристиките им. „Електро-механичните рамки за статични натоварвания на натиск и опън от серията Criterion 40 могат да работят в различни режими, вариращи от натиск и опън до усукване, срязване и пр.", коментираха за Инженер.bg от фирма Астел, партньор на MTS Criterion у нас.

 • Ултразвукови разходомери за газ на Elster-Instromet осигуряват висока надеждност в промишлеността

  Ултразвукови разходомери за газ на Elster-Instromet осигуряват висока надеждност в промишлеността

  Ултразвуковите газови разходомери от серията CheckSonic, производство на Elster-Instromet, са уреди, характеризиращи се с висока точност и надеждност при измерване на дебит, коментираха за Инженер.bg от фирма Газтехника, чието продуктово портфолио включва богата гама от продукти на Elster-Instromet. „Това са стабилни уреди, много подходящи за извършване на контролно измерване и намиращи широко приложение в промишлеността”, допълниха от фирмата.

 • Разнообразие от продукти за електроенергетиката и индустриалната автоматизация на LSIS от Мастер

  Разнообразие от продукти за електроенергетиката и индустриалната автоматизация на LSIS от Мастер

  Системи за индустриална автоматизация и решения за захранване на утвърдения корейски производител LSIS бихте могли да закупите от Мастер, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „LSIS е компания, фокусирана върху разработването на иновативни решения, чийто отличителни характеристики включват както високо качество, така и екологосъобразност”, допълниха от Мастер.

 • Автоматични прекъсвачи C60H-DC на Schneider Electric за защита от къси съединения в индустрията от Жо и Вен

  Автоматични прекъсвачи C60H-DC на Schneider Electric за защита от къси съединения в индустрията от Жо и Вен

  Модулни автоматични прекъсвачи от серията C60H-DC на утвърдения мултинационален производител на електроапаратура Schneider Electric, бихте могли да закупите от фирма Жо и Вен. „Прекъсвачите C60H-DC намират приложение в постояннотокови електрически вериги в сектори като индустриален контрол и автоматизация, транспорт, вериги с източници на възобновяема енергия и др”, коментираха от Жо и Вен.

Още от КИП и А