Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Пазарни акценти / Прегледи

 • Ултразвукови разходомери за газ на Elster-Instromet осигуряват висока надеждност в промишлеността

  Ултразвукови разходомери за газ на Elster-Instromet осигуряват висока надеждност в промишлеността

  Ултразвуковите газови разходомери от серията CheckSonic, производство на Elster-Instromet, са уреди, характеризиращи се с висока точност и надеждност при измерване на дебит, коментираха за Инженер.bg от фирма Газтехника, чието продуктово портфолио включва богата гама от продукти на Elster-Instromet. „Това са стабилни уреди, много подходящи за извършване на контролно измерване и намиращи широко приложение в промишлеността”, допълниха от фирмата.

 • Разнообразие от продукти за електроенергетиката и индустриалната автоматизация на LSIS от Мастер

  Разнообразие от продукти за електроенергетиката и индустриалната автоматизация на LSIS от Мастер

  Системи за индустриална автоматизация и решения за захранване на утвърдения корейски производител LSIS бихте могли да закупите от Мастер, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „LSIS е компания, фокусирана върху разработването на иновативни решения, чийто отличителни характеристики включват както високо качество, така и екологосъобразност”, допълниха от Мастер.

 • Автоматични прекъсвачи C60H-DC на Schneider Electric за защита от къси съединения в индустрията от Жо и Вен

  Автоматични прекъсвачи C60H-DC на Schneider Electric за защита от къси съединения в индустрията от Жо и Вен

  Модулни автоматични прекъсвачи от серията C60H-DC на утвърдения мултинационален производител на електроапаратура Schneider Electric, бихте могли да закупите от фирма Жо и Вен. „Прекъсвачите C60H-DC намират приложение в постояннотокови електрически вериги в сектори като индустриален контрол и автоматизация, транспорт, вериги с източници на възобновяема енергия и др”, коментираха от Жо и Вен.

 • Иновативна технология Dyneo на Leroy-Somer повишава ефективността на двигатели

  Иновативна технология Dyneo на Leroy-Somer повишава ефективността на двигатели

  Съвременните електродвигатели консумират около 70% от необходимата за едно производство електроенергия. Затова и търсенето на решения, които да повишат ефективността е основна цел на водещите компании в областта на автоматизацията на производството. „Такава иновативна технология е Dyneo на Leroy-Somer, която обединява синхронен двигател на постоянни магнити с честотен преобразувател “, съобщиха от БЛС Автоматизация.

 • Акустично-оптичен инфрачервен анализ на грозде и вино с решенията на Brimrose от Астел

  Акустично-оптичен инфрачервен анализ на грозде и вино с решенията на Brimrose от Астел

  Портативният спектрометър Le Vigneron, подходящ за анализ на грозде и вино, е сред най-новите разработки на водещата американска компания Brimrose, съобщиха за Инженер.bg от фирма Астел, която предлага решенията на компанията на българския пазар. „Спектрометърът Le Vigneron е много подходящо решение за винарската индустрия”, допълниха от Астел.

 • ТиД Инженеринг: Повече от 10 успешни години на българския пазар

  ТиД Инженеринг: Повече от 10 успешни години на българския пазар

  Утвърдената българска инженерингова фирма ТиД Инженеринг прехвърли успешно първите десет години от своето основаване и навлезе във второто си десетилетие. „Радваме се, че за изминалите 10 години успяхме да се докажем като надежден партньор, стремящ се да предложи на своите клиенти продукт, отговарящ на техните изисквания, в пълно съответствие с международните стандарти и норми”, коментираха от ТиД Инженеринг.

 • Rockwell Automation с нова програма, обединяваща утвърдени интегратори на системи за машинна безопасност

  Rockwell Automation с нова програма, обединяваща утвърдени интегратори на системи за машинна безопасност

  За да улесни избора на системни интегратори, притежаващи доказан опит и нужната квалификация в изграждането на системи за машинна безопасност, Rockwell Automation разработи програмата Machinery Safety System Integrator. В едно от последните проучвания на Абърдийн Груп се посочва, че в 81% от случаите, производителите предпочитат да изберат компании с опит и квалификация за извършване на дейности по проектиране и внедряване на системи за безопасност на машини.

 • АС-ДС - официален партньор на Manfred Jünemann Mess&Regeltechnik GmbH у нас

  АС-ДС - официален партньор на Manfred Jünemann Mess&Regeltechnik GmbH у нас

  Manfred Jünemann Mess&Regeltechnik е водеща немска фирма в областта на производството на устройства за измерване и контрол на температура и налягане. „Отскоро г. АС-ДС е оторизиран представител за продажба, маркетинг и реклама на уреди за измерване и контрол с марката на Manfred Jünemann Mess& Regeltechnik в България. Нашият нов партньор има над тридесетгодишен опит в производството на уреди за автоматизация на технологичните процеси“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на АС-ДС.

 • AC-ДС разшири партньорите си с немската ACS-Control-system

  AC-ДС разшири партньорите си с немската ACS-Control-system

  От офиса на АС-ДС съобщиха за Инженер.bg, че от април 2014 г. фирмата има статут на официален представител на немската компания ACS-Control-system за България. „Нашият нов партньор разработва и произвежда утвърдени продукти за измерване на ниво, налягане, температура и дебит за широк кръг от промишлени приложения. Те се използват като елементи от системи и цялостни решения за индустриалната автоматизация”, поясниха от АС-ДС.

 • Универсално позициониране с новата оптимизирана серия задвижвания на Festo

  Универсално позициониране с новата оптимизирана серия задвижвания на Festo

  "Новата Optimised Motion Series на Festo прави позиционирането изключително лесно. Осигурява бърза конфигурация и програмиране на позицията с Web Config и Parameter Cloud. Пакетът, състоящ се от електрическо задвижване тип EPCO, стъпков мотор тип EMMS-ST със серво функционалност, мотор - контролер тип CMMO-ST и всички необходими кабели за свързване, струва значително по-малко в сравнение с конвенционалните електрически системи за позициониране", съобщиха за Инженер.bg от Фесто.

Още от КИП и А