Акценти

 • Вени и Ко ще вземе участие в специализираното изложение MachTech 2019 за пета поредна година

  Вени и Ко ще вземе участие в специализираното изложение MachTech 2019 за пета поредна година

  „През 2019 г. ще отбележим петото ни поредно участие на MachTech. Изложението набира все по-голяма популярност и очакванията ни са за повече посетители и нови клиенти. Считаме, че едновременното провеждане на MachTech заедно с други изложения придава повече гъвкавост и ни дава нови възможности за контакти“, съобщиха за Инженер.bg от Вени и Ко. Българската фирма ще посреща своите гости на щанд А4, в зала 4, на Интер Експо Център – София.

 • Запознайте се с богатия асортимент металообработващи машини на Галика – традиционен участник на MachTech

  Запознайте се с богатия асортимент металообработващи машини на Галика – традиционен участник на MachTech

  Галика България – клон на международната компания Galika у нас, отново ще вземе участие в международното изложение MachTech & InnoTech Expo. „Очакваме с нетърпение да покажем нашите нови предложения на всички посетители и специалисти в бранша“, споделиха от дружеството за Инженер.bg. Актуална информация за доказаните със своето качество машини, от портфолиото на компанията, всеки посетител ще получи в Интер Експо Център, от 15 до 19 април, на щанд А5 в зала 3.

 • Тех Индустри: „Във фокуса на участието ни на Mach Tech ще бъдат демонстрации и лекционна програма“

  Тех Индустри: „Във фокуса на участието ни на Mach Tech ще бъдат демонстрации и лекционна програма“

  Доказаната българска компания Тех Индустри България, специализирана в предлагането на индустриални решения, е сред участниците в техническото изложение MachTech & InnoTech Expo. То ще се проведе в Интер Експо Център София от 15 до 18 април. „Ще се включим със семинарна програма с две лекции и по-голям щанд с възможност за повече демонстрации на живо“, съобщиха от фирмата за Инженер.bg. Всички вълнуващи изненади, които е подготвила компанията, можете да видите в зала 3 на щанд С8.

 • Съвременни решения, иновации и консултации на щанда на Ритбул в рамките на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Съвременни решения, иновации и консултации на щанда на Ритбул в рамките на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Сред утвърдените участници на МашТех 2019 е фирма Ритбул, българска търговска компания, предлагаща продукти и цялостни решения от водещи европейски производители. „Ще се представим в зала 1, на щанд D5, поставяйки акцент върху всички новости, иновации и решения за оборудване и автоматизация на нашите партньори“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. Изложението, което ще ни пренесе в света на машините, ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София.

 • Трумпф България ще вземе участие в MachTech & InnoTech с иновативния TruLaser 5030 fiber

  Трумпф България ще вземе участие в MachTech & InnoTech с иновативния TruLaser 5030 fiber

  TruLaser 5030 fiber ще представи Трумпф България на специализирания форум MachTech & InnoTech 2019. Изложението, посветено на машините и технологиите за металообработка, ще се проведе от 15 до 18 април в Интер Експо Център, а най-новите предложения от Трумпф ще могат да бъдат намерени на щанд C5, зала 2. „Стремим се непрекъснато да внедряваме нови технологии и да оптимизираме процесите на производство, за да постигаме по-ефективни резултати“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

 • SpaceCAD изработва напълно функционални детайли директно от 3D CAD модела чрез DMP технологията за 3D печат

  SpaceCAD изработва напълно функционални детайли директно от 3D CAD модела чрез DMP технологията за 3D печат

  На международното изложение MachTech & Innotech Expo утвърденият доставчик на инженерни софтуери SpaceCAD ще представи възможностите на DMP технологията, която представлява директен печат в метал. Изложението ще се проведе в Интер Експо Център от 15 до 18 април, а предложенията на компанията, сред които възли за крайна употреба, прототипи и резервни части ще бъдат показани в зала 2 на щанд A2, информираха за Инженер.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Нови инструменти за универсално и специфично приложение ще анонсира Гюринг България на МашТех 2019

  Нови инструменти за универсално и специфично приложение ще анонсира Гюринг България на МашТех 2019

  Гюринг България за поредна година ще представи своите доказани продукти в рамките на международния технически форум MachTech & InnoTech Expo, който традиционно се провежда в Интер Експо Център - София. Дъщерното дружество на едноименния утвърден немски производител на металообработващи инструменти Guehring ще очаква гостите си в зала 3 на щанд А4. „Подготвили сме атрактивни нови предложения, както с универсално, така и с по-специфично приложение“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Фирмите от машиностроителната индустрия все още могат да се включат в MachTech & InnoTech Expo

  Фирмите от машиностроителната индустрия все още могат да се включат в MachTech & InnoTech Expo

  Мащабното изложение MachTech & InnoTech, превърнало се в професионална арена в сферата на индустриалните машини и технологии, все още е с отворена регистрация. То ще се проведе от 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център, а крайният срок да запазите своето място в една от 4-те зали е 15 февруари 2019 г. Заявяването на щанд става, след като попълните и изпратите своите данни във формуляр по образец в рамките на обявените срокове, информираха за Инженер.bg организаторите.

 • Интер Експо Център: Бизнесът в България има нужда от събитие като MachTech & InnoTech

  Интер Експо Център: Бизнесът в България има нужда от събитие като MachTech & InnoTech

  „Успехът на изложението MachTech & InnoTech Expo нараства и очакванията ни са то да става все по-мащабно. Всяка година отбелязваме повишаване на броя на участниците и тази тенденция ще се запази и през 2019 г.“, споделиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център. Български и чужди компании в областта на машиностроенето и металообработката се доверяват на форума с цел да бъдат забелязани и да покажат своите предимства на професионалистите в областта.

 • От ИЕЦ осигуряват безплатен вход за MachTech & InnoTech Expo за гости с регистрация, ученици и студенти

  От ИЕЦ осигуряват безплатен вход за MachTech & InnoTech Expo за гости с регистрация, ученици и студенти

  На събитието MachTech & InnoTech Expo ни очакват интригуващи демонстрации на различни технологии и системи, както и широки възможности за ефективно бизнес сътрудничество. „През последните години мащабите на изложението се увеличават поради нарастващия интерес на гостите и участниците от България и чужбина. Осигуряваме безплатен достъп за посетители с предварителна регистрация, както и за ученици и студенти“, обявиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център.

Статии и продукти

 • Актуални и стойностни теми предстои да видим на MachTech & InnoTech Expo от 15 до 18 април 2019 г.

  Актуални и стойностни теми предстои да видим на MachTech & InnoTech Expo от 15 до 18 април 2019 г.

  Като част от тематичната секция MachTech Expo на специализираното изложение, което ще се проведе в Интер Експо Център (ИЕЦ), детайлно ще бъдат засегнати основни концепции в сферата на металообработващата индустрия. Съвременните технологични подходи, свързани с автоматизация и електроника пък, ще бъдат разгледани в рамките на InnoTech Expo, съобщиха за Инженер.bg организаторите от ИЕЦ. Важна част от изложението, ще бъдат най-бързо развиващите се области в машиностроенето.

 • Save the planet 2019 ще разкрие успешните техники за управление на отпадъците и рециклирането

  Save the planet 2019 ще разкрие успешните техники за управление на отпадъците и рециклирането

  Новите технологии могат да бъдат от съществено значение за справяне със замърсяването. Save the planet е форум, с b2b насоченост, за съвременните тенденции при третиране на отпадъците който разглежда управлението и рециклирането им. Той ще се проведе от 16 до 18 април в зала № 5 в Интер Експо Център, заедно с тематично свързаните изложения Smart Cities – за интелигентно управление на градската среда, и EE & BE – за енергийна ефективност и възобновяема енергия.

 • В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

  В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

  Австрийската компания Wittmann Battenfeld е един от пионерите в производството на шприц машини и оборудване за тях, ефективно удовлетворявайки разнообразните потребности и нужди на производствените процеси в пластмасовата индустрия по целия свят. От 26 до 29 март в рамките на мащабното техническо изложение MachTech&InnoTech 2018, българският офис ще представи най-новите енергийно-ефективни технологични и продуктови разработки на компанията.

 • MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  В края на март, за осма поредна година, специализираното изложение MachTech&InnoTech ще отвори врати, събирайки на едно място представители на български и чужди компании, работещи в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация. Малко преди официалния старт на събитието, организаторите на форума – Интер Експо Център – София, разказаха пред Инженер.bg за профила на изложението и за двете основни направления в него – Machtech Expo и Innotech Expo.

ПРОМО.bg

 • Алуминиева лира за баня Junior

  Алуминиева лира за баня Junior

  Мечтаете ли за безупречна баня? За интериор по последен писък на модата? Хм... Рувекс сбъдва мечти! Подарете си естетика и удобство с новата алуминиева лира за баня Junior на специална цена!

 • Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

  Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

  Осигурете си надеждно водоснабдяване! Възползвайте се от предложението на Помпен офис и вземете хидрофорна система с постоянно налягане Scala2 на промоционална цена!

 • Професионални перфоратори Bosch с подарък

  Професионални перфоратори Bosch с подарък

  Бош Електроинструменти отново се завръща с неустоими предложения! Работете по-бързо и по-лесно с някой от четирите професионални комплекта с перфоратори на Bosch. И грабнете подарък!

 • Разклонителни клеми WAGO Profi + подарък

  Разклонителни клеми WAGO Profi + подарък

  Вие сте инсталатор? И обичате кафе? А знаете ли, че ако закупите комплект разклонителни клеми WAGO Profi ще получите подарък? От фирма Ритбул ще ви подарят кафеварка Bialetti Moka Express.