Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

 • Висококачествени машини за обезмасляване и измиване на детайли ще демонстрира Киттнер на MachTech & InnoTech

  Висококачествени машини за обезмасляване и измиване на детайли ще демонстрира Киттнер на MachTech & InnoTech

  Киттнер Анлаген унд Машиненбау, машиностроителна компания с над 20-годишен опит, ще се включи за втора поредна година в изложението MachTech & InnoTech Expo. В рамките на форумa, който ще се преоеде от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София, утвърдената немска фирма ще представи част от своите машини, предназначени за измиване и обезмасляване на различни по размер детайли, които намират приложение предимно в автомобилната индустрия.

 • Иновации в силовата електроника и индустриалната автоматизация ще покаже Мехатроникс на MachTech & InnoTech

  Иновации в силовата електроника и индустриалната автоматизация ще покаже Мехатроникс на MachTech & InnoTech

  Доказаната българска компания Мехатроникс ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo. Поредното издание на мащабния форум ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София, а на щанд В10 в зала 1 посетителите ще могат да се запознаят с продуктите и цялостните инженерингови решения, които Мехатроникс ще представи, както и да получат професионални консултации по техническите въпроси, които ги вълнуват.

 • Трокут Тест: Качеството на механичните изпитвания е закон за нас. Елате на MachTech & InnoTech, за да бъде и за вас

  Трокут Тест: Качеството на механичните изпитвания е закон за нас. Елате на MachTech & InnoTech, за да бъде и за вас

  Международното техническо изложение, посветено на металообработващата промишленост – MachTech & InnoTech, ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София. Участие в него ще вземе и специализираното търговско дружество в областта на механичните изпитвания Трокут Тест Груп. „По време на форума ще представим най-новите ни продукти и услуги на специалистите в бранша“, споделиха от фирмата за Инженер.bg.

 • Работеща производствена клетка на Wittmann Battenfeld ще интригува посетителите на MachTech & InnoTech Expo

  Работеща производствена клетка на Wittmann Battenfeld ще интригува посетителите на MachTech & InnoTech Expo

  Витман Батенфелд България е един от утвърдените традиционни участници на мащабното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo. Всeки специалист с професионални интереси в областта на металообработката може да го посети от 15 до 18 април 2019 г. „Имаме удоволствието да ви поканим на щанд В2, зала 4, в Интер Експо Център – София на предстоящия форум, за да ви запознаем с нашата нова машина от серията ЕсоSeller“, обърнаха се към своите гости от дружеството.

 • Рапид Прогрес представя водещи в световен мащаб индустриални софтуерни решения на MachTech 2019

  Рапид Прогрес представя водещи в световен мащаб индустриални софтуерни решения на MachTech 2019

  MachTech & InnoTech Expo 2019 нахлува в залите на Интер Експо Център – София от 15 до 18 април т.г., а утвърденият български доставчик на индустриални софтуерни решения Рапид Прогрес за поредна година ще бъде част от мащабния технически форум. По вреве на изложението на щанда на фирмата ще бъде представена палитра от технически софтуерни решения и конфигурации на утвърдени в световен мащаб компании-партньори на българското дружество.

 • Актуални и стойностни теми предстои да видим на MachTech & InnoTech Expo от 15 до 18 април 2019 г.

  Актуални и стойностни теми предстои да видим на MachTech & InnoTech Expo от 15 до 18 април 2019 г.

  Като част от тематичната секция MachTech Expo на специализираното изложение, което ще се проведе в Интер Експо Център (ИЕЦ), детайлно ще бъдат засегнати основни концепции в сферата на металообработващата индустрия. Съвременните технологични подходи, свързани с автоматизация и електроника пък, ще бъдат разгледани в рамките на InnoTech Expo, съобщиха за Инженер.bg организаторите от ИЕЦ. Важна част от изложението, ще бъдат най-бързо развиващите се области в машиностроенето.

 • Save the planet 2019 ще разкрие успешните техники за управление на отпадъците и рециклирането

  Save the planet 2019 ще разкрие успешните техники за управление на отпадъците и рециклирането

  Новите технологии могат да бъдат от съществено значение за справяне със замърсяването. Save the planet е форум, с b2b насоченост, за съвременните тенденции при третиране на отпадъците който разглежда управлението и рециклирането им. Той ще се проведе от 16 до 18 април в зала № 5 в Интер Експо Център, заедно с тематично свързаните изложения Smart Cities – за интелигентно управление на градската среда, и EE & BE – за енергийна ефективност и възобновяема енергия.

 • В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

  В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

  Австрийската компания Wittmann Battenfeld е един от пионерите в производството на шприц машини и оборудване за тях, ефективно удовлетворявайки разнообразните потребности и нужди на производствените процеси в пластмасовата индустрия по целия свят. От 26 до 29 март в рамките на мащабното техническо изложение MachTech&InnoTech 2018, българският офис ще представи най-новите енергийно-ефективни технологични и продуктови разработки на компанията.

 • MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  MachTech&InnoTech разкрива необятните възможности на машините и високите технологии

  В края на март, за осма поредна година, специализираното изложение MachTech&InnoTech ще отвори врати, събирайки на едно място представители на български и чужди компании, работещи в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация. Малко преди официалния старт на събитието, организаторите на форума – Интер Експо Център – София, разказаха пред Инженер.bg за профила на изложението и за двете основни направления в него – Machtech Expo и Innotech Expo.

 • Посетете специализираните изложения и конференции EE и ВЕ и Smart Cities 2018 от 27 до 29 март в ИЕЦ – София

  Посетете специализираните изложения и конференции EE и ВЕ и Smart Cities 2018 от 27 до 29 март в ИЕЦ – София

  Иновации и решения за един по-добър свят и екологични и рентабилни технологии, приложими във всяка индустрия, община и дом – това са водещите теми на тазгодишното, 14-ото поред издание на специализираната изложба и конференция за Югоизточна Европа – Eнергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕ). Паралелно с ЕЕ и ВЕ ще се състои и 6-ото издание на изложението Smart Cities. Двете събития ще се проведат от 27 до 29 март в Интер Ескпо Център – София, а организатор е Виа Експо.

Още от MachTech 2021