Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

Висококачествени машини за обезмасляване и измиване на детайли ще демонстрира Киттнер на MachTech & InnoTech

11.04.2019 г.

 

Киттнер Анлаген унд Машиненбау, машиностроителна компания с над 20-годишен опит, ще се включи за втора поредна година в изложението MachTech & InnoTech Expo. В рамките на форумa, който ще се преоеде от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София, утвърдената немска фирма ще представи част от своите машини, предназначени за измиване и обезмасляване на различни по размер детайли, които намират приложение предимно в автомобилната индустрия. Посетителите ще могат да се запознаят с техните предимства и технически параметри, както и възможностите за работа и стаж в производствената компания, на щанд А16 в зала 4.


 

Вече повече от две десетилетия Киттнер Анлаген унд Машиненбау проектира и произвежда машини от висококачествена неръждаема стомана за фармацевтичната, хранително-вкусовата, електронната и машиностроителната индустрии. Значителна част от портфолиото на фирмата е със сериозна специализация и в автомобилната промишленост, електрониката и ремонтните дейности.

 

 

Част от машините, които компанията произвежда, са:

 

 - Тунелни спрей измиващи машини за части с лента;

 - Тунелни спрей измиващи машини за KLT касетки и форми за автомобилната и електронната индустрии;

 - Тунелни спрей измиващи машини за палети и форми за автомобилната индустрия;

 - Автоматични спрей миeщи машини за части с горно зареждане и функция ръчно измиване с ниско/високо налягане и биоремедиация BC Turbo;

 - Автоматични спрей миeщи машини за части с фронтално зареждане (Фронт ладери);

 - Машини за ръчно миене на части под високо налягане 60 бара HP;

 - Автоматични спрей миeщи машини за части с горно зареждане HTW (Tоп ладери);

 - Инсталации за почистване на тръби, топлообменни апарати и охладителни инсталации RWR 80/300/500.

 

 

„Стремим се непрекъснато да разширяваме броя на проектите, които изпълняваме, и да намираме решения за все повече наши партньори с цел да улесним работата и напредъка в развитието им“, споделиха за Инженер.bg от фирмата.

 

През последната година Киттнер осъществи няколко мащабни реализации в автомобилната индустрия, част от които е проектирането и произвеждането на тунелни спрей измиващи машини за KLT каси, предназначени за световния производител на автомобилни гуми Continental в Румъния. Един от водещите доставчици с румънско представителство на компоненти и съоръжения за автомобили VCST също се радва на внедряване на ново ефективно решение за измиване, благодарение на немската компания.

 

Повече информация за Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материалКиттнер Анлаген унд Машиненбау

Още от MachTech 2021