Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

Рапид Прогрес представя водещи в световен мащаб индустриални софтуерни решения на MachTech 2019

09.04.2019 г.


MachTech & InnoTech Expo 2019 нахлува в залите на Интер Експо Център – София от 15 до 18 април т.г., а утвърденият български доставчик на индустриални софтуерни решения Рапид Прогрес за поредна година ще бъде част от мащабния технически форум. По време на изложението на щанда на фирмата ще бъде представена палитра от технически софтуерни решения и конфигурации на утвърдени в световен мащаб компании-партньори на българското дружество.


 

Рапид Прогрес е специализирана във внедряването на CAD, CAM, CAE, PDM и CNC комуникации от водещи разработчици. Тя е оторизиран партньор на Dassault Systèmes SolidWorks (CAD, CAE, PDM) за България и Македония, оторизиран риселър на DP Technology (CAM/Esprit), CIMCO Integration (CNC комуникации), както и на 3D Systems и 3D Connexion. Именно техни решения ще присъстват в представянето на Рапид Прогрес в рамките на MachTech & InnoTech.


 

Целта ни е да предложим на бизнеса най-добрите софтуерни решения, но не само. Ние осигуряваме обучение и поддръжка, за да бъдем максимално полезни на нашите клиенти. Продиктуван от актуалните нужди на индустрията, фокусът ни е поставен върху подобряване на нашите услуги в областта на 3D моделирането, 3D асемблирането, анализа, симулацията, CNC програмирането и верификацията“, съобщиха от компанията за Инженер.bg.

 

Специалистите от Рапид Прогрес инвестират време и енергия в разбирането на проектите на своите клиенти, така че да отговорят на индивидуалните технологични и производствени нужди на всеки един от тях. Повече за дейността, продуктите и услугите на компанията всички заинтересовани ще могат да научат на щанд С 11, зала 2 в Интер Експо Център – София.

 

Повече информация за Рапид Прогрес ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Рапид Прогрес

Още от MachTech 2021