Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

Иновации в силовата електроника и индустриалната автоматизация ще покаже Мехатроникс на MachTech & InnoTech

10.04.2019 г.

Носител на дългогодишен опит в областта на силовата електроника, индустриалната автоматизация и енергетиката, доказаната българска компания Мехатроникс ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo. Поредното издание на мащабния форум ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София, а на щанд В10 в зала 1 посетителите ще могат да се запознаят с продуктите и цялостните инженерингови решения, които Мехатроникс ще представи, както и да получат професионални консултации по техническите въпроси, които ги вълнуват.„Широката гама от продукти и оборудване за автоматизация на производствени процеси, които предлагаме, са сериозно преимущество за нас, благодарение на което можем да посрещнем дори и най-взискателните изисквания и нужди на нашите клиенти“, разказаха за Инженер.bg от фирмата.


В продуктовия каталог на компанията ще намерите: програмируеми контролери, операторски панели, текстови дисплеи, честотни регулатори, сервозадвижвания, терморегулатори, цифрово-програмни управления, таймери/броячи/тахографи, датчици за налягане, импулсни захранвания, комуникационни модули, индустриален Ethernet, индустриално зрение, енкодери, планетарни редуктори и др. В складовата си база българската фирма поддържа и съпътстваща апаратура, като бутони, редови клеми, конектори, релета, шкафове, табла и др.Дружеството е официален дистрибутор за България на световноутвърдения производител Delta Electronics, който разработва и произвежда иновативни, чисти и енергийно-ефективни решения за автоматизация и енергийно управление.


Опитните специалисти на Мехатроникс могат да предоставят услуги, с които да обхванат целия проект на клиента, включително проектиране, доставка, окабеляване и програмиране на контролните уреди на машините. Сериозната експертиза на компанията е предпоставка за това тя да бъде предпочитан от българските предприятия партньор за разнообразни проекти.„Очакваме в рамките на изложението да обменим опит и идеи със своите колеги. Силно вярваме, че като партньори, а не като конкуренти, ще допринесем много за развитието на бранша и изложението MachTech & InnoTech Expo е сред подходящите място да „сверим часовниците“ си, за да продължаваме да работим все по-ефективно“, добавиха в заключение от Мехатроникс.


Повече информация за Мехатроникс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Мехатроникс, Delta Electronics

Още от MachTech 2021