Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

Трокут Тест: Качеството на механичните изпитвания е закон за нас. Елате на MachTech & InnoTech, за да бъде и за вас

10.04.2019 г.


Международното техническо изложение, посветено на металообработващата промишленост MachTech & InnoTech, ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София. Участие в него ще вземе и специализираното търговско дружество в областта на механичните изпитвания Трокут Тест Груп. „По време на форума ще представим най-новите ни продукти и услуги на специалистите в бранша. Основна наша цел е да бъдем надежден партньор и да сме способни да предложим възможно най-качествените решения на клиентите ни от цялата страна“, споделиха от фирмата за Инженер.bg.


 

Трокут Тест Груп – компания, специализирана в областта на безразрушителния контрол и контрола на качеството и механичните изпитания, освен в България, има представителства и в Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия и Словения. Българското дружество осъществява както търговия с висококачествени консумативи и оборудване, така и поддръжка на най-високо ниво след продажбата.

 

 

В компетенциите на Трокут Тест Груп са застъпени дейности като: консултации, доставка на оборудване за контрол на качеството, контрол без разрушаване, механични изпитвания, лабораторно оборудване, метрология, термична обработка, поддръжка на машини и инсталации. „Стремим се да предлагаме продуктова гама от последна дума на техниката, като същевременно се опитваме и да информираме българските специалисти за най-новите технологии и решения в областта“, подчертаха от компанията.

 

Основният асортимент на Трокут Тест Груп включва:

 

 - Консумативи, инструменти и станции за инспекция на заварки;
 - Оборудване за дистанционен визуален контрол (видеоскопи);
 - Оборудване за радиографско изпитване – мобилни и стационарни рентгенови системи, скенери за цифрова радиография, компютърна томография, ъпгрейд на кабинет и CT софтуер;
 - Високотехнологични ултразвукови и вихротокови тестови устройства;
 - Машини за механично изпитване на твърдост, опън, натиск, триене, огъване и др.;
 - Оборудване за металография, спектроскопия и петрография;
 - Метрологични системи за 3D оптично измерване;
 - Аналитични инструменти за химичен състав, остатъчни напрежения и анализ на остатъчен аустенит;
 - Стандартни микроскопи, ръчни системи за визуална инспекция и СЕМ;
 - Устройства за поддръжка, базирани на състоянието на машини и инсталации;
 - Системи за мониторинг на състоянието ел. задвижвани мотори;
 - 3D принтери;
 - Термична обработка и топилно оборудване;

 

„Качеството е наш закон, ако искате да бъде и ваш, заповядайте от 15-ти до 18-ти април в Интер Експо Център – София, за да научите повече за най-новите ни решения и да откриете най-подходящото оборудване за вашите нужди“, обърнаха се покана към специалистите от цялата страна от Трокут Тест Груп.


Повече информация за Трокут Тест Груп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! 

 

Източник на снимковия материал: Трокут Тест Груп

Още от MachTech 2021