Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

В рамките на MachTech&InnoTech 2018 Витман Батенфелд ще демонстрира иновативни решения в духа на Индустрия 4.0

19.03.2018 г.


Австрийската компания Wittmann Battenfeld е един от пионерите в производството на шприц машини и оборудване за тях, ефективно удовлетворявайки разнообразните потребности и нужди на производствените процеси в пластмасовата индустрия по целия свят. От 26 до 29 март в рамките на мащабното техническо изложение MachTech&InnoTech 2018, което ще се проведе в Интер Експо Център – София, българският офис ще представи най-новите енергийно-ефективни технологични и продуктови разработки на компанията, съобщиха за Инженер.bg от Витман Батенфелд България.

 


Wittmann Battenfeld е компания, която предлага богато разнообразие от шприц машини и периферни устройства за тях. По време на форума MachTech&InnoTech 2018 основен акцент в участието на българския офис ще бъдат новостите при предлаганите периферни устройства.  


Специално внимание ще бъде обърнато и на иновативното решение Wittmann 4.0, даващо възможност за интеграция на периферни устройства към управлението на индустриални машини. Wittmann 4.0 позволява свързването и експлоатацията на шприц машини, роботи и прилежащо оборудване чрез управлението Unilog B8“, уточниха от Витман Батенфелд. „Новата концепция е изцяло съвместима с унифицирания потребителски интерфейс на Windows, позволявайки взаимодействие между свързаните устройства. По този начин всички  производствени операции, включително снабдяването с материали, монтажа, контрола на температурата, автоматизацията и шприцоването, могат да бъдат координирани и проследявани“, коментираха от българския офис на доказания европейски производител.


В рамките на изложението посетителите на щанда на Витман Батенфелд ще могат да получат повече информация и за други продукти на компанията, сред които шприц машините от серията EcoPower, специално проектирани за работа в чисти помещения, серво-хидравличните машини от серията SmartPower, разработени за интелигентно производство, съгласно концепцията Industry 4.0 и др. Всеки посетител на MachTech&InnoTech 2018, проявяващ интерес към предлаганите от Витман Батенфелд решения, ще може да получи повече информация за тях на щанда на фирмата в зала 4, място В4. Заповядайте!


Повече информация за Витман Батенфелд, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Wittmann Battenfeld

Още от MachTech 2021