Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Статии

 • Промишлени осветителни тела Leader IP65 на Beghelli и в LED вариант

  Промишлени осветителни тела Leader IP65 на Beghelli и в LED вариант

  Промишлените осветителни тела модел Leader IP65, производство на водещия европейски производител на осветителна техника Beghelli вече се предлага в LED вариант, съобщи за Инженер.bg Иван Димов, управител на Бегели България. „Луминисцентните осветителни тела Leader IP65 са добре познати на българския пазар. Този модел вече е наличен и в LED изпълнение”, коментира инж. Димов.

 • Shell - препоръчан от BMW AG следпродажбен доставчик на моторни масла

  Shell - препоръчан от BMW AG следпродажбен доставчик на моторни масла

  Моторните масла имат решаваща роля за „здравето” за двигателя на моторните превозни средства, както и за ефективната им работа. А, когато става въпрос за състезателни автомобили, употребата на първокласни моторни масла е от ключово значение. Затова и един от водещите производители на моторни масла Shell разшири сътрудничеството си с BMW Group. Автомобилният производител обяви Shell за единствен препоръчан глобален доставчик на моторни масла за следпродажбено обслужване.

 • Старт Инженеринг участва в мащабния проект за модернизация на железопътната линия Пловдив-Свиленград

  Старт Инженеринг участва в мащабния проект за модернизация на железопътната линия Пловдив-Свиленград

  Проект за изграждане на нови тягови подстанции в Симеоновград и в Свиленград, и разширение на съществуващата тягова подстанция в Димитровград е сред реализациите на водещата българска инженерингова фирми Старт Инженеринг. Дейностите се извършват във връзка с изпълнението на проекта на ДП Национална компания “Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) за цялостна реконструкция и електрификация на железопътна линия Пловдив - Свиленград по коридори IV и IX.

 • Микробни анализатори MicroCat ще представи Актуал Индъстрис на Вода София 2015

  Микробни анализатори MicroCat ще представи Актуал Индъстрис на Вода София 2015

  „Продуктите MicroCat представляват смеси от по няколко различни микробиологични щама (6-15 вида), коментираха за Инженер.bg от Актуал Индъстрис. „Всеки продукт е синтезиран за конкретно приложение в третирането на отпадни води, емулсии, суспензии, почви и утайки от пречиствателни станции за отпадни води (ПСОВ) и съдържа напълно безопасни за човека и околната среда естествени компоненти (микроорганизми, ензими, протеини, абсорбенти и ПАВ)”, допълниха от фирмата.

Още от MachTech 2021