Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 април – Регистрирайте се сега!

Статии

SolidWorks и ESPRIT в епицентъра на участието на Рапид Прогрес по време на MachTech

03.04.2017 г.

Рапид Прогрес, водещ доставчик на CAD, CAM, CAE и PDM системи, както и на решения за CNC комуникация, за поредна година ще се включи в специализираното международно изложение MachTech & InnoTech 2017, което ще се проведе от 4 до 7 април в Интер Експо Център, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „И тази година ще се възползваме от възможността, която ни предоставя форумът, да представим пред нашите клиенти и партньори последните нововъведения в CAD/CAM системите за индустриален графичен дизайн, както и с най-новите попълнения в нашето продуктово портфолио”, коментираха от Рапид Прогрес. 


 

Основен акцент в тазгодишното участие на Рапид Прогрес ще бъдат софтуерната платформа SolidWorks, както и високoпроизводителната и широкоспектърна CAM система ESPRIT. „SolidWorks е продукт, предлагащ цялостни 3D софтуерни инструменти, които позволяват на дизайнери и инженери да създават, симулират, публикуват и управляват своите данни. Продуктът е лесен за усвояване и удобен за работа”, заявиха от Рапид Прогрес. „От своя страна, Esprit е мощен инструмент за програмиране на машини с ЦПУ. Той включва програмиране за 2 - 5 осно фрезоване, 2 - 22 осно струговане, 2 - 5 осна електронишкова ерозия, мултифункционални струго-фрезови машини, швейцарски тип машини и роботи”, допълниха от фирмата.

 


В рамките на изложението, екипът на Рапид  Прогрес ще демонстрира софтуерни решения и на други водещи компании, с които си партнира. Сред тях са: Cimco, Lantek, Spaceclaim Engineer, Kompas-3D, SolidCAM и 3D Systems. „Каним всички, които търсят подходящо софтуерно решение, което да подпомогне развитието на техния бизнес, да заповядат на нашия фирмен щанд в зала 2, щанд D5, за да им демонстрираме възможностите на предлаганите от нас продукти”, заявиха от Рапид Прогрес.

 

Информация за фирма Рапид Прогрес ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!


 

Източник на снимковия материал: DS SolidWorks, Рапид  Прогрес

Още от MachTech 2020