Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Бимекс Лимитид: Акценти в представянето ни на MachTech 2019 ще бъдат машини на Mazak и роботи на Kawasaki

11.04.2019 г.

Индустриални машини, иновации и технологии очакват посетелите в залите на Интер Експо Център по време на MachTеch & InnoTech Expo 2019, от 15 до 18 април в столицата. Участие в специализираното изложение за металообработка ще вземе и доказаното българско дружество Бимекс Лимитид, което ще демонстрира на щанда си своите доказани изделия и цялостни решения от най-ново технологично поколение.„Каним своите гости в изложбена зала 2 на щанд А3, за да им покажем удивителни машини от последно поколение, приложими в разнообразни индустриални направления,“ приканиха от фирмата.„Mazak QT200MSY е първото решение, с което посетителите ще могат да се запознаят. То представлява машина с двушпинделен струго-фрезови център с ос У и предлага на индустрията изключително иновативен начин на работа“, коментираха за Инженер.bg от Бимекс Лимитид.Във фокуса на своето представяне от фирмата са избрали да поставят няколко модела роботи на Kawasaki. За начина на работа, предимствата и функционалностите на роботизираната клетка за подреждане и поставяне на детайли Kawasaki Robotics Picking Cell, както и за Arc Welding Kawasaki Robot ще разкажат специалистите от екипа на Бимекс в дните на изложението. Друга интересна конфигурация, която са подготвили от компанията, е заваръчен робот Kawasaki BA006L със заваръчен апарат Lorch.


Гостите на щанда на компанията ще открият изчерпателна информация и за файбър маркиращия лазер 2.5. Fiber Marking Laser 20WATT.Не на последно място, Бимекс ще обърне специално внимание на правилната поддръжка на машините и ще представи прибора за извънмашинна настройка на инструменти Zoller Smile.


Повече информация за Бимекс Лимитид ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бимекс ЛимитидИнтер Експо Център

Още от MachTech 2021