Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Вени и Ко ще вземе участие в специализираното изложение MachTech 2019 за пета поредна година

21.03.2019 г.

„През 2019 г. ще отбележим петото ни поредно участие на MachTech. Изложението набира все по-голяма популярност и очакванията ни са за повече посетители и нови клиенти. Считаме, че едновременното провеждане на MachTech заедно с други изложения придава повече гъвкавост и ни дава нови възможности за контакти“, съобщиха за Инженер.bg от Вени и Ко. Българската фирма ще посреща своите гости на щанд А4, в зала 4, на Интер Експо Център – София.


 

Наред с най-популярните и най-често закупуваните складови машини с марка VENI, в рамките на изложението компанията ще представи и:


 - Ръчноводим електрокар високоповдигач KMS.AC 1500/5,8 Т с работен свободен ход.


От началото на годината всички тримачтови електрокари се произвеждат стандартно с работен свободен ход на мачтата и система за автоматично омекотяване (без удари) разгъването на мачтите.


 - Ръчноводим електрокар високоповдигач KM.AC 1200/4,2 ТТ.


Ръчноводимият електрокар с тримачтова панорамна повдигателна уредба е изгодно решение за обработка на палетизирани товари в стелажи до 4 m, с остатъчна товароподемност при максимална височина на подем 600 kg. „KM.AC 1200/4,2 ТТ предлага изключително добро съотношение между цена и ефективност“, подчертаха от българското дружество.


Техническият форум MachTech ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г.

 Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко

 

Още от MachTech 2021