Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Екипът на Инженер.БГ ви очаква на MachTech & InnoTech Expo и Стажове през следващата седмица!

11.04.2019 г.

Пролетта е тук, а със събуждането на природата за нов живот и бизнесът се активизира, готов за нови проекти, нови решения и вълнуващи срещи. А през този април предстоят много такива! Каним ви да посетите щандовете ни на предстоящите пролетни изложения в Интер Експо Център, както и в Технически университет – София и във филиала му в гр. Пловдив! Заповядайте да пием по чаша хубаво кафе и да си поговорим за новите технологии и иновациите в индустрията, за ситуацията на пазара на труда и за бъдещето на инженерната професия, както и за всички наши нови проекти и инициативи, с които предстои да ви изненадаме съвсем скоро! Очакваме ви!


 

Искате ли да бъдете една крачка напред пред конкуренцията в бранша? Посетете ни на щанда ни на MachTech & InnoTech Expo и ще ви разкажем как!

 

От 15-ти до 18-ти април Интер Експо Център – София ще се превърне в арена за срещи между специалистите от областта на машиностроенето. Предстои международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo! За четвърта поредна година екипът на Инженер.БГ ще се включи със свой щанд на събитието. Очакваме ви в централното фоайе! Заповядайте!Отново няма да пропуснем да проследим един от най-важните форуми у нас, като представяме най-интересните новини директно от мястото на събитието. Потопете се в атмосферата на форума на традиционната ни Основна страница в Инженер.bg MachTech 2019. Следете ни!

 

Искате ли да откриете най-добрите специалисти за вашия екип? Очакваме ви на Стажове 2019!

 

На 16-ти април в Технически университет – София, а на 17-ти април във филиала му в гр. Пловдив и колежа на университета в гр. Сливен, за осма поредна година ще се проведе един от най-успешните кариерни форуми у нас – изложението за работодатели „Стажове”.

 

Искате ли да откриете най-добрите инженери и среднотехнически специалисти за вашата организация? Ние можем да ви съдействаме. Заповядайте на щанда на Инженер.БГ в рамките на изложението, за да ви разкажем за възможностите, които Инженерна борса и Академична борса на Борса.bg предлагат!


 

А какво мислите за търсенето и привличането на среднотехнически и инженерни специалисти от нашите съседки на Балканите, в частност – Сърбия и Македония? Амбициозно, нали? Заповядайте на щанда ни и ще ви разкажем как нашата специализирана търсачка за инженерни и технически кадри в Сърбия и Македония помага на мотивирани специалисти от съседните ни държави да намерят своята мечтана работа в България. И то на родния им език!


 

И не само това! Очакваме ви на щанда ни, за да ви разкажем повече! От 15-ти до 18-ти април 2019!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.БГ

Още от MachTech 2021