Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Лазерно оборудване от последно поколение ще видим по време на MachTech на щанда на Бодор България

04.04.2019 г.

Участие в международното техническо изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo ще вземе и Бодор България. Българската компания е специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване и ще изложи предлагани от нея машини на щанд С3 в зала 1 на Интер Ескпо Център – София. „Подготвили сме атрактивни условия за бизнес партньорства, съобразени с индивидуалните изисквания на всяко производство“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. Изложението ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г.


 

Фирмата е ексклузивен представител за България на Bodor Laser – разработчик и производител на висококачествени машини за лазерно рязане от Китай. Азиатската комапния разполага с производствена площ от 30 000 m2, която е една от най-мащабните за такъв тип оборудване. Над 100 високвалифицирани инженери съставляват развойния център на Bodor, в който ежегодно се инвестират сериозни средства за усъвършенстване на доказани и създаване на нови лазерни технологии.


 

Гамата машини на Bodor Laser е снабдена с лазерни резонатори с мощност от 1 до 15 kW, глави с автоматичен фокус, функция за автоматична смяна на дюзите, система за автоматична смяна на масите, глави с автоматичен фокус, филтриращи системи и др. Размерът на масите им е от 600х600 mm до 2500х6000 mm. Целият асортимент е групиран в различни серии спрямо предназначението.


 

„За нашия пазар предлагаме лазери за рязане на метални листове и тръби, както и за комбинирано рязане на двата детайла. Моделите могат да бъдат с различни мощности, характеристики и допълнителни функции – например система за автоматично зареждане, с две маси, с ролони и др.“, разясниха от българската компания. В портфолиото са включени и:

 

 - Прецизни лазери за рязане на метални листове – модели i3 Linear, i5 и i7;

 - Mаркиращи файбър лазери BLM-FC и BLM-FT;

 - Преносими и с отделна глава файбър лазери BLM-FS.


Българското дружество осигурява надеждна доставка, инсталиране, сервизиране, резервни части и консумативи. А повече по отношение на сериозното продуктово разнообразие на производителя, можете да научите в рамките на MachTech & InnoTech Expo. Заповядайте на щанда на Бодор България!

 

Повече информация за Бодор България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бодор БългарияBodor Laser 

 

Още от MachTech 2021