Събития

Последно поколение лепилни технологии от Хенкел България ще видим на MachTech & InnoTech Expo 2019

10.04.2019 г.

В рамките на специализираното техническо изложение за металообработващата индустрия MachTech & InnoTech Expo, което ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г., Хенкел България ще представи своите последни продуктови иновации в лепилните технологии с марки Loctite и Теroson, предназначени за приложение в областта на машините, инструментите и консумативите за индустрията. Участието на компанията ще бъде съвместно с търговското дружество Улмер ДМ, а всички продукти на Henkel посетителите ще могат да видят на щанд С9 в зала 1 на Интер Експо Център – София.


 

Teroson е утвърдена марка от портфолиото на Henkel с приложение при лепене, уплътняване, подсилване, ремонт и поддръжка в транспортното сглобяване и превозните средства, както и в промишлеността и строителната индустрия. Историята на бранда датира от повече от 120 години и предлага гъвкава технология, подходяща за широк диапазон пазарно търсене. Продуктовият каталог на изделията с марка Teroson е съставен от иновативни и надеждни цялостни системи, решения и технологии, сред които акрилат, битум, епоксид, етилен винил ацетат и мн.др.Loctite е водеща световна марка за лепила, уплътнители и повърхностни обработки, също част от групата на Henkel. „Прогресивната технология на Loctite предлага решения, които осигуряват по-ефективно лепене и гарантират трайност, здравина и устойчивост във времето. Стремежът на бранда е да отключи неограничения потенциал на човека и машината чрез висококачествените продукти, които са част от портфолиото му“, коментираха от Хенкел България.С продуктите на Loctite, присъстващи на пазарите в над 80 държави, Хенкел Груп затвърждава позициите си като един от лидерите в областта на производството и развитието на лепила, уплътнители и специализирани химически продукти. Производственото оборудване на Henkel за продуктите Loctite е сетрифицирано по ISO 9002 Quality System Registration и е спечелило признанието на редица доказани на световно ниво компании, сред които General Motors, Motorola, Siemens, Chrysler, Ford, OSRAM Sylvania и мн.др.


Повече информация за Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие отТУК!Източник на снимковия материал: Хенкел България, Henkel

Още от MachTech 2019