Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Какви са новостите в портфолиото на индустриалния пионер Вайд-Бул? Предстои да научим на MachTech & InnoTech

09.04.2019 г.

Българската компания Вайд-Бул, доказана и специализирана в предлагането на продукти и решения за електрообзавеждане и автоматизация, ще участва на международното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo. Форумът ще се проведе в Интер Експо Център София от 15 до 18 април 2019 г., а всички желаещи да се запознаят с продуктите и услугите на компанията могат да посетят щанд С11 в Зала 1. „Партнираме си с производители от цял свят, които са утвърдени специалисти, безкомпромисни в качеството. Благодарение на техния професионализъм, сме способни да поддържаме широката си гама от електро- и интерфейсно оборудване“, разказаха за Инженер.bg от компанията.

 


За своята над 20-годишна история фирма Вайд-Бул се е утвърдила като надежден пазарен лидер, който се отличава с богато портфолио от продукти и услуги, включително инженеринг, доставка, монтаж и пуск на промишлена електроапаратура и автоматизация.

 

Част от партньорската мрежа на дружеството са световнодоказани производители, като: Weidmüller Interface - Германия, Partex Marking Systems AB – Швеция, Brady – САЩ, Мулти Контакт – Швейцария, Schrack Тechnik – Австрия, Weitkowitz – Германия, Baks – Полша, Jansen Products – Белгия, Interflex – Испания, Beijer Electronics – Швеция; ReeR – Италия; Janitza – Германия, Carlo Gavazzi – Италия и др.


Продуктовото разнообразие на компанията включва следните изделия: електрокомпоненти, устройства за автоматизация, шкафове за ел. табла и принадлежности за тях, продукти за кабелополагане и инстлации, индустриални компютри, системи за децентрализирана автоматизация с голямо разнообразие от комуникационни портове, софтуерни решения – SCADA, комутационна апаратура, релета за промишлеността, релета за време, ток и напрежение и мн.др.

 

Вайд-Бул е сред пионерите в бранша по отношение на своите цялостни промишлени решения. „Компанията ни бе първата у нас, която реализира проект на т.нар. двоен под, предназначен за инсталация на всички необходими сградни комуникации, а днес изпълнява и решения за енергиен мениджмънт, системи за компенсация на реактивната енергия, кабелни скари и др.“, коментираха от Вайд-Бул.

 

„Стабилните партньорства, както и висококвалифицираните и отговорни сътрудници и колеги са в основата на нашия успех. Да вършим работата си с професионализъм и желание е водеща линия в нашето пазарно представяне. Разполагаме с офиси в София и Пловдив, за да сме на максимално разположение на клиентите ни от цялата страна, като винаги сме готови да посрещнем специфичните потребности на всеки от тях“, добавиха от Вайд-Бул.


 

А какво са ни подготвили от българската компания за представянето си на MachTech & InnoTech предстои да разберем.

 

Повече информация за Вайд-Бул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Вайд-Бул

Още от MachTech 2021