Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Съвременни решения, иновации и консултации на щанда на Ритбул в рамките на MachTech & InnoTech Expo 2019

18.02.2019 г.

Сред утвърдените участници в тазгодишното издание на МашТех 2019 е фирма Ритбул, българска търговска компания, предлагаща продукти и цялостни решения от водещи европейски производители. „Ще се представим в зала 1, на щанд D5, поставяйки акцент върху всички новости, иновации и решения за оборудване и автоматизация на нашите партньори“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. Изложението, което ще ни пренесе в света на машините, ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София.Ритбул е доказана българска фирма, чиято дейност включва търговия, внос и дистрибуция на технически продукти в сферата на електроизграждането, производството и автоматизацията. На своя щанд компанията ще даде ценни съвети и изчерпателна информация относно възможностите за оборудване на заводи и предприятия, които предлага. „Започвайки от проектната част, през избора на апаратура, до експлоатацията и поддръжката, ще покрием и представим пълния спектър от нашите продукти и услуги“, коментираха от фирмата-изложител.Посетителите ще се запознаят с доказания софтуер за електропроектиране EPlan, ефективен при задания от всякакви мащаби и особено подходящ при комплексни проекти, съдържащи много схеми. С него могат да се реализират както нови, напълно завършени задания, така и да се извършва ревизия на вече съществуващи проекти.


Относно избора на апаратура, от Ритбул обещават да покажат на гостите си продукти от следните категории: индустриални суичове и конектори, клеми, релета, захранвания, крепежни елементи, корпусни решения, както и електроапаратура на словенската компания ETI, която със своето качество, надеждност и ефективност може да гарантира сигурността на всяка една електрическа инсталация.От Ритбул са се погрижили всяко предприятие от сферата на производството и услугите да намери сред обширната им продуктова гама полезни решения, с които да улесни работа си. „Затова не спираме дотук с предложенията си и ще представим разнообразни инструменти за асемблиране на табла, които са практични при разпробиване на отвори, огъване на шини, рязане на кабелни канали, монтажни маси, ръчни инструменти и др.“, поясниха от Ритбул.Благодарение на своя опит и професионализъм специалистите от компанията ще споделят с бизнеса работещи практики и предложения за поддръжка и експлоатация на инсталации и оборудване в производството и автоматизацията.

 

Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Ритбулetigroup.eu

Още от MachTech 2021