Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Гъвкави възможности за роботизирани решения ще демонстрират от Индустриални роботи по време на MachTech & InnoTech

09.04.2019 г.

Доказаната българска компания Индустриални роботи също е сред участниците в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo, което ще събере специалистите от областта на машиностроенето в Интер Експо Център от 15 до 18 април 2019 г. „Целта ни е да улесним работата на фирмите, заети в леката промишленост и индустриалното производство. С удоволствие ще дадем изчерпателна информация на всеки посетител на форума, който търси начин да оптимизира работата си. Очакваме ви на щанд D5 в зала 3“, обърнаха се към своите гости от дружеството.


Индустриални роботи ЕООД е създадена с идеята да бъде в помощ на индустрията и леката промишленост, като внедрява автоматизирани и роботизирани системи, които да заместят или допълнят част от процесите в производството. Фирмата предлага редица разнообразни решения, за да отговори на персоналните нужди на различни по мащаб и специализация производствени дружества. Основната ѝ дейност е търговия, инсталиране и програмиране на нови или втора употреба индустриални роботи, преминали проверка, ремонт и обслужване, според фирмени стандарти и изисквания.


„Често роботите не са завършили своя жизнен цикъл, а се подменят с нови само заради бързото развитие на софтуерните технологии. Стараем се да избегнем неусвояването на потенциала на машините и да поддържаме високо разнообразие от напълно обслужени и рециклирани роботи на световноутвърдени производители като KUKA Robotics, FANUC, ABB Robotics, Kawasaki Robotics, Motoman и др. Това ни позволява гъвкавост и възможност да предложим добри и достъпни условия в съчетание със 100% функционалност“, разказаха за Инженер.bg от компанията.


Промишлените роботи могат да се използват за най-разнообразни дейности, особено за такива, изискващи повтаряемост. „Технологиите за автоматизация все повече набират популярност и все повече се усеща необходимостта от внедряването им. Те осигуряват сериозно конкурентно предимство на предприятията, които отделят бюджет за подобни иновации“, считат още от компанията.


„Можем да разработим нови автоматизирани системи или да преработим съществуващи, като интегрираме нашите роботи в тях. Гарантираме 20 години работа на машините и сериозен ръст на производителността. В практиката си сме свидетели на увеличение с минимум 30%, а в някои случаи до 300%. Освен доставка, извършваме също и инсталация, програмиране и поддръжка на роботите, закупени от нас“, добавиха от дружеството.

 

Индустриални роботи ЕООД е екслузивен представител на колаборативните роботи Elfin за българския и македонския пазар. Лесното им интегриране в производствения процес, достъпната цена, високото ниво на безопасност и ефективността им правят тези коботи подходящи за различни области на приложение.Повече за коботите и Elfin и услугите на Индустриални роботи можете да научите, като посетите щанда на компанията по време на MachTech & InnoTech.


Повече информация за Индустриални Роботи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Индустриални Роботи

Още от MachTech 2021