Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Тех Индустри: „Във фокуса на участието ни на Mach Tech ще бъдат демонстрации и лекционна програма“

22.02.2019 г.

Доказаната българска компания Тех Индустри България, специализирана в предлагането на индустриални решения, е сред участниците в техническото изложение MachTech & InnoTech Expo 2019. То ще се проведе в Интер Експо Център София от 15 до 18 април. „Тази година ще се включим със семинарна програма с две лекции и по-голям щанд с възможност за повече демонстрации на живо“, съобщиха от фирмата за Инженер.bg. Всички вълнуващи изненади, които е подготвила компанията, можете да видите в зала 3 на щанд С8.Водещото дружество Тех Индустри България е специализирано в доставката на продукти, решения и услуги за индустрията. Дейността на фирмата е насочена към проектиране, поддържане и оптимизиране на оборудване и технологични процеси, подобряващи качеството на производството и крайния вид на продуктите, както и удължаване живота на машините.


 

„Ще фокусираме нашето представяне върху иновативните технологии за химична обработка, като сме подготвили повече демонстрации на живо, с които ще покажем нагледно предимствата на нашите продукти. Тази година разполагаме с по-голям щанд и организираме не една, а две лекции в семинарната програма на форума. Целта ни е да разкрием пред аудиторията пълния потенциал на най-новите и интересни продукти, решения и проекти, върху които работим“, допълниха още от дружеството.


 

Поредната добра новина от Тех Индустри във връзка с предстоящото изложение е, че от фирмата са планирали да запознаят специалистите с интерес към тази сфера на дейност с възможностите за кариерно развитие и професионално израстване в организационната структура компанията.

 

Повече информация за Тех Индустри България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Тех Индустри България, Интер Експо Център

Още от MachTech 2021