Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Трумпф България ще вземе участие в MachTech & InnoTech с иновативния TruLaser 5030 fiber

15.02.2019 г.

Иновативния TruLaser 5030 fiber ще представи Трумпф България по време на специализирания технически форум MachTech & InnoTech 2019. Изложението, посветено на машините и технологиите за металообработка, ще се проведе от 15 до 18 април в Интер Експо Център, а най-новите предложения от Трумпф ще могат да бъдат намерени на щанд C5, зала 2. „Стремим се непрекъснато да внедряваме нови технологии и да оптимизираме процесите на производство, за да постигаме по-ефективни резултати“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата по повод предстоящото си участие.TruLaser 5030 fiber е нова генерация високопроизводителна машина с лазер, който работи с твърдо активно вещество. „Той осигурява икономична обработка и високо качество на произвежданите детайли, дори и при сложни контури. Твърдотелният лазерен източник прави възможно постигането на отлични подавания, а по-високата производителност и надеждност на машината са гарантирани, благодарение на интегрираните интелигентни системи, които подпомагат работния процес. Резултатът е сведени до минимум спомагателни времена в етапите на производство“, коментираха от Трумпф България.

 

 

TruLaser 5030 fiber повишава скоростта на изпълнение на оперативните задачи средно с 20%, a в някои случаи – с до 50%.„Trumpf е лидер в своя предмет на дейност и TruLaser 5030 fiber е поредното доказателство за това. Машината е носител на наградите Red Dot Award 2016, iF Design Award 2017 и German Design Award 2018“, допълниха от компанията у нас.

 


Търговското дружество Трумпф България е специализирано в предлагането на:


 - Лазери за надписване;
 - Лазерни инсталации за рязане и пробиване;
 - Лазерни инсталации за заваряване и повърхностна обработка на материали;
 - Комбинирани лазерно щанцови машини със CNC;
 - Щанцови машини със CNC;
 - Гилотини със CNC;
 - Абкантпреси със CNC;
 - Абкат и щанцови инструменти;
 - Електрически и пневматични ръчни инструменти за обработка на ламарина – вибрационни ножици, ниблери, крайцмашини, нитачки, машини за затваряне на фалц, както и
 - Машини втора употреба.


Повече информация за Трумпф България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Трумпф България

Още от MachTech 2021