Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Не пропускайте да се запознаете с удивителните способности на ABB Ability по време на MachTеch & InnoTech Expo

11.04.2019 г.

АББ България ще се включи в международното изложение за индустриални машини, оборудване и иновации MachTеch & InnoTech, което ще се състои от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София. Дружеството е световен лидер в областта на дигиталните технологии за промишлеността, разработва и предлага цялостни решения за енергийни мрежи, продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и задвижваща техника и роботизация. „За нас ще е удоволствие да представим унифицираната дигитална платформа ABB Ability. Каним всеки, който има интерес към иновативни технологични решения, да ни посети по време на изложението“, съобщиха от фирмата.


 

На щанд А9 в зала 3 компанията ще представи иновативната си платформа ABB Ability. С тази платформа фирмата допълва своето дигитално портфолио и по този начин създава висока добавена стойност за клиентите си. „Чрез услуги и професионални познания във всички направления, осъществяваме свързаност в производствата с помощта на промишлената дигитализация, която присъства все повече в нашата експертиза“, коментираха от АББ България.

 

Сред основните предимства на ABB Ability е възможността всички събрани данни да се сравняват с идентични свързани ABB устройства по света и да се обработват в реално време. „Така се осигурява възможно най-надеждната поддръжка и навременна диагностика на потенциални повреди. Освен това, се оптимизират начините на работа, усвояването на ресурсите и суровините, както и процесите на производство“, коментираха за Инженер.bg от АББ България.


Освен платформата, в помощ на производителите, които се стремят към по функционално и гъвкаво производство, идват и роботите IRB 120 и 1200. Тяхната компактност и бързина правят машинния парк с 15% по-малък и с 10% по-бърз, а дизайнът им позволява монтаж навсякъде и под всякакъв ъгъл в клетка, върху машина или в близост до други роботи.

 

IRB120 бързо ефективно и с перфектна точност обработва материали и сглобява компоненти. Има голям радиус на завъртане, хоризонтален обхват от 580 mm и възможност да се наведе до 112 mm под основата си“, допълниха от АББ България.

 

IRB 1200 SafeMove2 е най-малкият робот на АВВ, който е софтуерно усъвършенстван с цел наблюдение и контрол на безопасността и позволява на роботите и операторите да работят по-ефективно заедно. Движението му се ограничава точно до необходимото, за да се извърши дадената операция.


 

След появата на YuMi митовете за автоматизирано бъдеще са категорично разбулени. Това е първият робот с две ръце в света, създаден от АВВ, който ще покаже как хората и роботите ще работят съвместно в света на бъдещето и как заедно могат да изпълняват споделени задачи с изключителна точност, ефективност и безопасност.


Съществено важно за нас е все повече да оптимизираме работата си спрямо Индустрия 4.0 и да сме в състояние да отговорим на изискванията на бизнеса. Затова се стремим да преведем нашите клиенти по пътя към „завода на бъдещето“ и да ги насърчим да осъществят максимална свързаност на процесите по всяко време. Безграничните възможности на дигитализацията си заслужават да бъдат оползотворени в целия производствен цикъл и на изложението ще се постараем да покажем как това е възможно“, заявиха в заключение от компанията.


Заявете своя интерес към продуктите и решенията на АББ от ТУК и разгледайте щанда като специален гост.


Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: АББ България

 

Още от MachTech 2021