Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Прецизният CNC струг, модел Т250 - сред основните акценти на РАИС по време на MachTech&InnoTech 2018

14.02.2018 г.

In Romanian   In Serbian


Утвърденото българско машиностроително предприятие РАИС ще вземе участие в тазгодишното издание на специализираното международно изложение MachTech&InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „MachTech&InnoTech е изложение, което привлича голям брои български български и международни компании, а също така се радва и на значителен интерес от страна на посетителите. За да привлечем техния интерес, ние сме заложили на демонстрация на едни от най-новите ни и интересни разработки, сред които е прецизният CNC струг модел Т250“, коментираха от РАИС.


„Т250 е прецизен CNC струг, предназначен за изпълнение на голям диапазон комплексни стругови операции върху детайли със средни размери, серийно производство. Той се отличава със стабилна и корава конструкция, което е гаранция за постигане на оптимална стругова производителност“, поясниха от РАИС.


Стругът е изработен от отляти от висококачествен сферографитен чугун основни корпуси, освободени от деформации. Сред отличителните му характеристики е наклонената на 45° конструкция на шейната, което осигурява оптимална стабилност в процеса на обработка и безпроблемно отмиване на стружките. Машината е оборудвана със закалени и фино шлифовани чугунени призматични направляващи и динамично балансиран шпиндел, монтиран на високопрецизни NN Р4 клас двуредови ролкови лагери. „Този начин на монтаж на шпиндела осигурява много добра устойчивост при радиално и аксиално натоварване“, заявиха от РАИС.


РАИС е производствено предприятие, което извършва пълна преработка, ремонт и модернизация на машини с цифрово-програмно управление, включително хоризонтални и вертикални центри. Компанията предоставя комплексни решения чрез избор, доставка, разчети за производствено време, инструментална екипировка, пуск, обучение и следпродажбен сервиз на всички видове металорежещи машини с цифрово-програмно управление.Изложението MachTech&InnoTech 2018 ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София. Продуктите и предложенията на фирма РАИС бихте могли да откриете в зала 4, щанд С4а.


Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: РАИС

Още от MachTech 2021