Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

MachTech & InnoTech Expo 2020 се завръща по-мащабно от всякога с последните иновации в машиностроенето

19.02.2020 г.


 

„Международното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2020 ще се проведе от 6 до 9 април 2020 г. в Интер Експо Център, гр. София. За 12-а поредна година събитието ще представи богат набор от решения, сред които металорежещи и металообработващи машини, машини за закаляване и термообработка, инструменти, лазерни технологии и техника за заваряване“, съобщиха организаторите от Интер Експо Център. Инженер.bg отново е сред основните медийни партньори на събитието и ще проследи всичко най-интересно от мащабния технологичен форум.


 

По време на изложението ще бъдат демонстрирани нововъведения в машинното проектиране, хидравличните и пневматичните устройства, системите за индустриална автоматизация, индустриалните мрежи и софтуер, 3D принтирането, електрониката и роботика и др.

 

„В тазгодишното издание на MachTech & InnoTech Expo своето участие вече заявиха редица представители на водещи български и международни компании, а както обикновено, събитието ще се превърне в арена за нетуъркинг и установяване на нови бизнес контакти“, допълниха от Интер Експо Център. Съпътстващата програма на изложението ще бъде обявена съвсем скоро, а организаторите обещават много любопитни и разнообразни събития.

 

През 2019 г. на над 10 000 m2 изложбена площ повече от 400 водещи бранда представиха иновативните си технологични решения на вниманието на над 5 600 души – представители на компании от България и чужбина, специализирани учебни заведения, иноватори и бизнес делегации. „С всяко следващо издание, изложението бележи ръст на участниците и гостите, затова тази година разгърнахме още повече мащаба на събитието“, коментираха още от Интер Експо Център.

 

„В рамките на миналогодишното издание поставихме фокус върху 3D принтирането, роботизацията, и автоматизираните системи. Тази година ще обърнем специално внимание на младите специалисти, които все още са в етап на обучение. Отново наши гости ще бъдат възпитаници на Технологичното училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически университет – София. Вярваме, че MachTech & InnoTech Expo е мястото, на което те ще могат да опознаят отблизо най-модерните машини, роботи и софтуер“, заявиха в заключение от Интер Експо Център.

 

Повече информация можете да откриете на сайта на MachTech & InnoTech Expo 2020.


За да посетите събитието, е необходимо да се регистрирате чрез онлайн формата.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от MachTech 2021